FOTO Dovadă de dragoste incredibilă! Gestul unei tinere pentru iubitul aflat pe patul de moarte

Uneori dovezile de iubire ale unor oameni te lasă mut. E şi cazul unei tinere care s-a căsătorit cu iubitul ei, care suferă de cancer în stadiu terminal.

Cola şi Felix, din Marea Britanie, şi-au spus "da" unul altuia într-un spital unde bărbatul e internat pentur că suferă de cancer la colon.

Felix, care stă toată ziua la pat, a reuşit să se ridice pentru a petrece ziua nunţii alături de Cola şi cei doi copii ai lor, Ralph şi Pearl.

CLIIMA20131223_0045_1.jpg

Cola si Felix sunt împreună de trei ani

Tânărul de 23 de ani se alfă în spital din noiembrie când medicii au descoperit că suferă de necruţătoarea boală.

Deşi au reuşit să scoată tumoarea, cancerul se răspândise deja şi Felix a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Atunci, cei doi au hotprât să se căsătorească.

"După o a doua operaţie de acum o săptămână, medicii au descoperit că nu mai au cum să oprească boala, cancerul s-a răspândit în tot corpul. Am decis să ne căsătorim. Am aranjat totul ieri. A fost perfect", a povestit Cola.

Ea şi Felix sunt împreună de trei ani şi au doi copii împreună, Ralph de doi ani şi Pearl de patru luni. Acum bărbatul se gândeşte cum poate să asigure un viitor familiei lui şi cum să petreacă mai mult timp cu cei mici.

"A insistat să lucreze. Se ducea de două, trei ori pe săptămână la muncă, deşi nu reuşea să facă mai nimic. Acum se gândeşte doar că trebuie să petreacă timp cu cei mici. E ultimul lui Crăciun cu ei, aşa că vrem să fie cu totul special", a mai adăugat Cola.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1