Fiul lui Jackie Chan, condamnat la 6 luni de închisoare, din cauza drogurilor!

Ultima actualizare:

    Jaycee Chan i-a creat mereu probleme actorului Jackie Chan Foto: Guliver/Gettyimages/Afp
Jaycee Chan i-a creat mereu probleme actorului Jackie Chan Foto: Guliver/Gettyimages/Afp

Jaycee Chan (32 de ani), fiul starului din filmele cu arte martiale, Jackie Chan (61 de ani), a fost condamnat, vineri (9 ianuarie), la Beijing, la şase luni de închisoare, pentru posesie şi consum de droguri.

Pentru acuzaţia de găzduire a consumatorilor de droguri, el a fost condamnat la plata unei amenzi în valoare de 2.000 yuani (326 dolari americani), potrivit theguardian.com.

Jaycee Chan, actor şi cântăreţ, a fost arestat, în august 2014, în capitala chineză, în compania actorului taiwanez Kai Ko (23 de ani). Cei doi tineri au recunoscut, în faţa politiştilor, că au consumat marijuana. Cazul, foarte mediatizat, a făcut senzaţie pe reţelele de socializare. In cadrul audierii de vineri (9 ianuarie), care a durat mai puţin de jumătate de oră, Jaycee Chan a pledat vinovat, a informat completul care l-a judecat, într-un comunicat.

Fiul starului din Hong Kong a fost arestat, în cadrul unei ample campanii a guvernului chinez care vizează, în special, stoparea consumului de droguri şi prostituţia. De la începutul anului, autorităţile chineze au arestat cel puţin zece celebrităţi surprinse cu droguri. In această campanie, forţele de ordine nu au ezitat să-i expună public pe suspecţi, cu ajutorul mass-mediei oficiale chineze, scrie AFP. Astfel, televiziunea de stat CCTV l-a prezentat pe Jaycee Chan tresărind când un agent de poliţie i-a pus în faţă punguliţele pline cu canabis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net