Erau atât de ocupaţi să-şi trăiască viaţa virtuală dintr-un joc online, încât şi-au lăsat fetiţa să moară de foame

Ultima actualizare:
Mark Knapp
Mark Knapp

Un cuplu din Oklahoma (SUA) a fost arestaţi după ce şi-au neglijat fetiţa în vârstă de trei ani pentru a se dedica în totalitate jocurilor electronice.

simeon stalpnicul png

Elizabeth Pester (33 de ani) şi Mark Knapp (48 de ani) erau prea preocupaţi de traiul din Second Life, unde erau căsătoriţi şi aveau o viaţă aşa cum visau, ca să mai aibă grijă şi de fiica lor reală.

Născută în 2010, fetiţa a fost ţinută sub observaţie de autorităţi după ce s-a constatat că era mult mai slabă decât ceilalţi copii de vârsta ei. A fost luată în plasament de un serviciu social în 2012 şi dată înapoi părinţilor cu obligaţia ca aceştia s-o aducă săptămânal pentru a fi cântărită. Nu a mai venit nimeni cu ea din această vară.

Marţi, Pester şi Knapp au dus copilul la spital în stare critică: cântărea doar 6 kilograme! Culmea, cei doi părinţi au anunţat asistentele că vor veni să o vadă joi, deşi ei locuiesc la nici kilometri distanţă de unitatea medicală.


    Mark Knapp
Mark Knapp

Alertată, poliţia a mers marţi noapte acasă la Pester şi Knapp, pe care i-a găsit jucându-se de zor pe calculator. Singura întrebare pe care bărbatul a pus-o a fost dacă i-a murit fiica.

În aceeaşi zi, Elizabeth Pester şi Mark Knapp au fost duşi la închisoare, stabilindu-se cauţiune de 50.000 de dolari pentru fiecare. Fetiţa se afla la spital, în stare gravă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net