Ea transpiră 10 litri pe zi. Britanica Vicki Mason suferă de o boală rară

vicki-mason-transpir-.jpg

Vicki Mason suferă de o boală rară care o face să lase o baltă-n jurul ei. Cel mai mult transpiră la subraţ

Viaţa ei este o continuă luptă cu transpiraţia! Britanica Vicki Mason pierde câteva ore pe zi ca să ascundă efectele inimaginabile ale faptului că elimină 10 litri de transpiraţie pe zi. Viaţa ei e un calvar.

De profesie asistent juridic, Vicki Mason, în vârstă de 31 de ani, suferă de o formă rară de hiperhidroză excesivă. Din această cauză, femeia elimină zilnic între 6 şi 10 litri de sudoare.

Cel mai mult transpiră la subraţ, la nivelul mâinilor şi picioarelor. A încercat toate deodorantele din lume, loţiuni, poţiuni, medicamente şi chiar injecţii cu botox, totul a fost în zadar. Încă din adolescenţă, e ca un burete care elimină apa. Face câte 3 duşuri pe zi, după fiecare duş îşi şterge axilele cu multe prosoape.

Se spală tot timpul pe mâini şi pe picioare, chiar şi la serviciu, foloseşte permanent ventilatorul la temperaturi mari. Peste ciorapi poartă şosete, ca să elimine excesul de sudoare. “Medicii mi-au spus că am prea multe glande. Transpir de 10 ori mai mult decât o persoană normală”. Bea câte 3 litri pe zi ca să evite deshidratarea, care ar putea s-o ucidă, şi mănâncă banane pentru a combate pierderea de potasiu prin transpiraţie.

Primul prieten a părăsit-o după prima întâlnire din cauza transpiraţiei. “Bărbaţii cred că miroase, dar sudoarea nu e puturoasă decât după ce se usucă”, spune femeia, care s-a căsătorit cu greu cu un escavatorist. “Căsnicia noastră nu a durat. Într-o zi călduroasă de vară, eram în maşină cu el şi m-am udat toată. Pe fund aveam o pată mare ca şi când aş fi făcut pe mine”, a povestit Vicki.

În septembrie 2014, ea l-a cunoscut pe poliţistul Rob, de 33 de ani. El este primul bărbat din viaţa sa care nu se arată deranjat de faptul că, atunci când o ia în braţe, simte că face baie instantaneu!

vicki-mason3.jpg

Iubitul ei, Rob, nu este deranjat că elimină litri de sudoare

Click! SPUNE:

Hiperhidroza e femnomenul de eliminare excesivă a lichidului din trup pentru a asigura menţinerea temperaturii corpului la valoarea considerată normală. Vestea bună este că în cele mai multe cazuri e o afecţiune fără riscuri pentru sănătate, care apare mai ales la persoanele supraponderale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1