E demonstrat! Blondele nu sunt chiar atât de proaste cum se spune

CLIIMA20140602_0058_1.jpg

Blondele nu sunt stiinţific, mai puţin inteligente decât brunetele (foto Shutterstock)
Citeste tot despre: 

Blondele au fost pentru mult timp considerate mai puţin inteligente de către cei din jur. În acest sens stau mărturie milioanele de bancuri cu blonde pe care le ştim cu toţii. Oamenii de ştiinţă au demonstrat însă faptul că culoarea părului nu are nici o legătură cu inteligenţa.

Profesorii Universitatii Stanford din California, au descoperit faptul că culoarea părului este stabilită de o simplă moleculă de ADN, şi nu are cum să aibă efecte asupra inteligenţei unei persoane. Studiul dezminte astfel unele supoziţii referitoare la inteligenţa inferioară a femeilor blonde.

Profesorul David Kingsley, şeful echipei de cercetare, a declarat: "Mecanismul genetic prin care se creează părul blond, nu afectează la dezvoltarea sa o altă parte a corpului. Totodată s-a demonstrat şi că culoarea ochilor nu are legatură cu culoarea părului. Sunt molecule diferite şi astfel nu e obligatoriu ca un individ cu părul blond, să aibă ochi albaştri".

CLIIMA20140602_0059_1.jpg

Imaginaţia bărbaţilor a născut de-a lungul timpului diverse stereotipuri legate de blonde, fapt ce a creat bancuri foarte multe. Mai jos aveţi câteva exemple:

Imaginaţia bărbaţilor a născut de-a lungul timpului diverse stereotipuri legate de blonde, fapt ce a creat foarte multe bancuri. Mai jos aveţi câteva exemple:

"Într-o noapte, la spital, o asistentă blondă îl scoală pe pacientul care dormea un somn adânc şi îi spune:
-Treziţi-vă, am uitat să vă dau somniferul!"

"I: - De ce se sparge un zid când îl loveşte o blondă cu capul?
R: - Cel mai deştept cedeaza"

"La un bar, discută două blonde trecute de prima tinereţe: - Vezi pe cei doi bărbaţi de acolo? Ei bine, cel din dreapta este soţul meu, cel din stânga este amantul meu.
- Ce ciudat... La mine este exact invers!"

"I:De ce atunci când o blondă se spală pe cap face ture în jurul duşului?
R: Pentru că pe şampon scrie WASH AND GO!"

"I: De ce se ceartă 2 blonde pe o motocicleta?
R: Care să stea la geam. "

Loading...