Doi fraţi care au patru copii împreună vor ca Germania să legalizeze incestul

Citeste tot despre: 

Un bărbat din Germania care are patru copii cu sora lui şi care crede că i-au fost încălcate drepturile atunci când a fost băgat la puşcărie pentru incest, a pierdut procesul pe care îl deschisese la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Patrick Stuebing şi Susan Karolewski spun că şi ei au dreptul la viaţa lor privată şi să formeze o familie şi că aceste drepturi le-au fost încălcate atunci când autorităţile germane au decis să-l condamne pe Steubing la 14 luni de închisoare.

Bărbatul a apelat la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului pentru a-şi face dreptate, însă nu a obţinut câştig de cauză. Forul european a decis că Germania are dreptul de a interzice incestul.

Stuebing şi sora sa au patru copii împreună, dintre care doi s-au născut cu handicap. Susan Karolewski nu a fost condamnată, pentru că suferă la rândul ei de un handicap mental.

Patrick Stuebing îşi dorea ca legea să fie schimbată în Germania după modelul francez, turc sau japonez, unde incestul între adulţi care consimt să aibă o relaţie nu este incriminat.


Loading...