Directoarea făcea sex în biroul şcolii cu paznicul şi adjunctul

CLIIMA20140505_0143_1.jpg

Aşa îşi aştepta directoarea Seifullah iubiţii în biroul ei

Şcoala, cuibuşor de orgii! Directoarea de la liceul de arte şi tehnologie Robert Wagner, din Long Island City, se filma când făcea sex în biroul ei cu paznicul şi directorul adjunct.

Cine ar fi bănuit că, în timpul orelor, Annie Schmutz Seifullah, de 35 de ani, care primea un salariu de 136.959 de dolari pe an (436.640 lei), se poza şi se filma în timp ce făcea sex cu paznicul şcolii, cu asistentul şi chiar cu unul dintre părinţii elevilor ei? Nu mică le-a fost surpriza inspectorilor când au descoperit, joi, o întreagă colecţie de filme deocheate realizate chiar în biroul directoarei.

Filmele şi fotografiile erau păstrate chiar în calculatoarele de la serviciu, informează New York Post. Ministerul Învăţământului american a luat decizia de a o elibera imediat din funcţie până la terminarea cercetărilor.

Le trimitea poze sexy bărbaţilor din subordine

CLIIMA20140505_0144_1.jpg

Aşa îşi aştepta directoarea Seifullah iubiţii în biroul ei

În fotografiile găsite de inspectori, Seifullah s-a filmat în timp ce îi făcea sex oral paznicului, pozând în lenjerie sexy şi în timp ce făcea sex în trei cu paznicul şi directorul adjunct.

Partidele aveau loc în timpul orelor de curs şi uneori se desfăşurau inclusiv în debarale şi biblioteca şcolii. Îndrăgostită de părintele unui elev, directoarea a scos bani din bugetul şcolii şi l-a împrumutat de mai multe ori cu 10.000 de dolari, 500 de dolari şi 600 de dolari.

Seifullah a fost arestată şi nu va mai profesa în viaţa ei în învăţământ şi dacă va fi găsită vinovată de încălcarea normelor de moralitate va putea petrece până doi ani în spatele gratiilor.

Loading...