Cele mai ciudate motive de divorț de care ai auzit vreodată

Ultima actualizare:

    Cele mai ciudate motive de divorțSURSĂ FOTO: doxologia.ro
Cele mai ciudate motive de divorțSURSĂ FOTO: doxologia.ro

O listă cu cele mai ciudate motive de divorț o să te facă să râzi cu lacrimi. Nu credeai că există în lume oameni care să divorțeze din asemenea motive.

De-a lungul timpului, cele mai ciudate motive de divorț au dat naștere unor știri de tot râsul. Acum, am făcut un top cu cele mai ciudate motive de divorț de care ai auzit vreodată.

O să vă vină greu să credeți că sunt adevărat însă chiar există oameni ce au fost capabili să divorțeze din cauza unor lucruri ce par extrem de amuzante, însă în realitate sunt de-a dreptul dramatice.

Cele mai ciudate motive de divorț: n-au făcut sex un an

Sexul este unul dintre cele mai ciudate motive de divorț. Orice cuplu ar trebui să găsească o cale de mijloc atunci când vine vorba de plăcerea trupească. Nu a fost și cazul unui bărbat din Taiwan care a decis să divorțeze după ce soția nu a vrut să facă sex cu el  un an de zile de la căsătorie.

Cei doi s-au căsătorit după ce s-au cunoscut online. La doar 3 luni după prima întâlnire au decis să se căsătorească și după un an de zile de la căsătorie, mireasa încă nu a vrut să se lase atinsă, moment în care soțul a băgat divorț. Mai jos sunt și alte exemple din seria cu cele mai ciudate motive de divorț.

Cele mai ciudate motive de divorț: i s-a rupt penisul în timpul sexului

Un cuplu sălbatic din Rusia a decis să pună capăt căsătoriei după ce, în timpul unei partide fierbinți de sex, bărbatului i s-a rupt penisul. Mai exact, bărbatul își făcuse o operație de mărire de penis, iar extensia s-a rupt în timpul mișcărilor prea îndrăznețe.

Femeia a considerat că nu poate să mai trăiască alături de un bărbat ce și-a făcut o operație de mărire de sex, cerând divorțul și intrând în rândul celor de pe lista cu cele mai ciudate motive de divorț.

Cele mai ciudate motive de divorț: soțul face prea multă curățenie

În anul 2009 o femeie din Germania a găsit unul dintre cele mai ciudate motive de divorț: soțul făcea prea multă curățenie. Ceea ce pare idealul oricărei femei, pentru această soție a fost motivul de divorț.

Timp de 15 ani cât au fost căsătoriți cei doi, soțul a făcut absolut tot ce a ținut de curățenie în casă, de la șters praf la spălat pe jos. Totul a culminat însă când bărbatul a decis să dărâme un zid și să îl construiască din nou doar pentru că era murdar.

Cele mai ciudate motive de divorț: a vrut să-i vadă fața după 30 de ani de căsătorie

În Arabia Saudită cultura este una cu totul diferită de cea europeană, însă cu toate astea faptul că un bărbat a vrut să îi vadă fața după 30 de ani de căsătorie soției sale este unul dintre cele mai ciudate motive de divorț.

Soțul nu și-a văzut niciodată soția după 30 de ani de căsătorie așa că a decis să dea vălul la o parte și să-i vadă pentru prima oară chipul. Nu numai că nu a reușit, dar femeia a și divorțat din acest motiv.

Cele mai ciudate motive de divorț: și-a înșelat soția la vârsta de 81 de ani

Cu toate că înșelatul soției nu este unul dintre cele mai ciudate motive de divorț, ba chiar este unul frecvent, atunci când vorbim despre un cuplu în vârst de 83, respectiv 81 de ani, parcă o escapadă ar putea fi iertată ceva mai ușor.

Bărbatul în vârstă de 81 de ani a fost prins de către soția sa în timp ce făcea sex cu amanta în vârstă de 50 de ani. Cu toate că bărbatul a regretat amarnic gestul, motivând că este poate una dintre ultimele sale bucurii interzise, femeia nu a vrut să îl ierte sub niciun chip.

Cele mai ciudate motive de divorț: și-a pierdut soția la cărți

Un bărbat din Rusia s-a îmbătat foarte tare la o partidă de poker și, neavând ce să mai parieze, și-a pus chiar soția drept miză. A pierdut jocul de cărți așa că soția sa s-a trezit acasă cu prietenul care a câștigat-o. Incredibil cât de multe exemple sunt în seria cu cele mai ciudate motive de divorț.

Surprinzător, soția nu a fost supărată ci a decis să ia foarte în serios pariul, divorțând de soțul ei și continuând o relație cu cel care o câștigase la poker.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net