Ce dement! A violat păunul

Citeste tot despre: 

David Beckman e cu siguranţă genul de om pe care nu ţi-ai dori să-l cunoşti. Şi asta pentru că la cei 63 de ani ai săi are un cazier extrem de gros: propunere indecentă către un minor, hărţuiri la telefon, posesie de marijuana, ultraj şi, recent, crimă...

După ce s-a drogat, vineri, cu „paraphernalia", un halucinogen ieftin, bătrânul l-a privit cu alţi ochi pe bunul său prieten - păunul Tommy. L-a atras în garaj, a închis uşa, a dat drumul la muzică să acopere zgomotele şi... l-a violat. Ţipetele disperate ale păunului i-au atras pe copiii din cartier, care s-au bulucit la un geam şi au spionat ce se întâmpla înăuntru.

Imaginile au fost şocante pentru adolescenţii de 13 şi 17 ani, care au alergat într-un suflet la poliţie. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii nu l-au mai putut salva pe înaripat. Din cauza ruşinii păţite, mândra vietate s-a stins din viaţă. Bărbatul a fost arestat pe loc şi dus la închisoarea DuPage. Dacă vrea să scape de regimul de detenţie va trebui să plătească o cauţiune de 10.000 de dolari. La 12 iunie va fi judecat şi riscă până la 15 ani de închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale nefireşti.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1