Câţi bani a obţinut Dinu Damaschin de pe urma Monicăi

Ultima actualizare:

    Ramona Gabor  (20 de ani) şi Monica Columbeanu  (22 de ani)
Ramona Gabor (20 de ani) şi Monica Columbeanu (22 de ani)

Cele două vedete TV, Monica şi Ramona Gabor, dar şi mama lor Veronica, au dat declaraţii la Parchet, în calitate de parte vătămată şi de martori, în dosarul de trafic de femei şi minori, deschis pe numele proxenetului Dinu Damaschin.

În această anchetă, Monica Gabor a dat declaraţie de parte vătămată.  În declaraţie, Monica Gabor a arătat că  la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune ,în vara anului 2003, de către Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub titulatura Dinu Damaschin şi care i-a promis că îi găseşte o slujbă, informează Adevărul.

„Sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral şi că în acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti, şi că circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă  reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, se arată în propunerea de arestare a lui Dinu Damaschin.

Monica Gabor a mai declarat că pentru a obţine conformarea la întreţinerea de raporturi sexuale cu clienţi interesaţi de ea, Dinu Damaschin (foto dreapta) a suplimentat promisiunile mincinoase cu oferta accesului la cariera de foto-model, în condiţiile în care a identificat că „acesta era idealul ei în viaţă”.

simeon stalpnicul png

Aşa arăta Monica Gabor la 16 ani

Monica Gabor  a emis date că a identificat direct aspecte de exploatare sexuală a altor tinere de către acelaşi Dinu Damaschin, în schimbul de beneficii financiare ilicite şi că în cazul susnumitei, că  a fost de faţă la evenimente de agresiune fizică materializat de susnumitul în dauna acestora, pentru a obţine conformarea sa la a practica prostituţia în beneficiul său.

Monica Gabor a subliniat că Dinu Damaschin a încercat să o abuzeze sexual deşi a fost încunoştinţat de către ea că este virgină.

„A menţionat că şi-a asigurat scăparea în final, în condiţiile în care în toamna  anului 2003 a plecat din Bacău în altă localitate, la o rudă pentru a nu fi găsite de către Damaschin Dan Constantin”, mai arată procurorii.

Aspectele declarate Monica Gabor au fost confirmate de martora Ramona  Gabor, sora acesteia, care a indicat că are cunoştinţă că sora sa a fost vândută, succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către Dinu Damaschin (foto dreapta), „că acesta a avut controlul asupra acesteia urmare atât a promisiunii mincinoase privind  accesul la cariera de fotomodel cât şi a exercitării de constrângeri psihice asupra sa”.

simeon stalpnicul png

Mai mult decât atât, conform precizărilor martorei, rezultă că şi aceasta a fost ofertată cu promisiunea mincinoasă privind îmbrăţişarea carierei de fotomodel, dar că nu a dat curs acesteia, întrucât Dinu Damaschin nu i-a creat impresia unei persoane de încredere dat fiind evenimentele consumate cu sora sa.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Pe aceeaşi temă:

Aşa vrăjea Dinu Damaschin minorele să se prostitueze: «Nu vrei să te mai ..., nu mai faci sex?»

Damaschin arestat pentru 29 de zile. Monica Gabor, exploatată sexual de «tatăl adoptiv»

Hanibal Dumitraşcu despre Dinu Damaschin: « E crud, sadic şi ambiguu, ca mai toţi interlopii»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net