Carnea făcută în laborator ar putea fi o ameninţare pentru fermieri?

Ultima actualizare:

    În octombrie va apărea primul hamburger realizat în laborator
În octombrie va apărea primul hamburger realizat în laborator

Cu cât o ţară devine mai bogată, cu atât locuitorii ei consumă mai multă carne. Ceea ce este un lucru benefic pentru afacerile fermierilor. Dar în condiţiile în care oamenii de ştiinţă creează carne în vitro, ar putea acest lucru să devină o ameninţare pentru fermieri, se întreabă reprezentanţii „Business Insider”.

În prezent există o cerere mare pentru carne, dar şi pentru cereale deoarece animalele trebuie să fie şi ele hrănite.

În ultimii ani oamenii de ştiinţă fac din ce în ce mai multe cercetări pentru crearea cărnii în laborator. Un cercetător a anunţat că în octombrie va prezenta oficial primul hamburger creat în laborator.

Momentan carnea făcută în Vitro nu reprezintă o ameninţare pentru fermieri deoarece ştiinţa încă este departe de a crea carne în laborator pe scară largă, dar având în vedere investiţiile care se fac este posibil ca în viitor să aibă loc şi acest lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net