Berlusconi ţinea dietă şi se injecta ca să facă sex câte 8 ore!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a nenorocit! Doctorul care l-a transformat pe Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, în cel mai potent politician de pe planetă s-a stins din viaţă! Mai mult decât atât, se pare că medicul a luat secretul tinereţii lui Berlusconi cu el în mormânt!

Întreaga planetă îl cunoaşte pe Silvio Berlusconi, nu pentru acţiunile lui politice de pe vremea când era primul ministru al Italiei, ci mai degrabă, pentru petrecerile cu prostituate minore, supranumite şi „Bunga Bunga" şi iubitele cu zeci de ani mai tinere ca el. Numai că, de acum înainte, s-ar putea ca tumultoasa viaţă sexuală a politicianului să îşi trăiască ultimele zile pentru că doctorul lui şi-a găsit sfârşitul.

Doctorul Umberto Scapagnini s-a stins din viaţă la 71 de ani, luând cu el în mormânt secretul potenţei lui Berlusconi. Medicul era cel ce se ocupa exclusiv de potenţa politicianului. Berlusconi era pus de medic la o dietă drastică bogată în antioxidanţi, vitamine şi aminoacizi.

simeon stalpnicul png

Astfel, dieta lui se baza pe carne, nuci, linte, banane, lapte, măcriş de baltă şi păstăi de vanilie. Mai mult decât atât, această dietă fusese creată special pentru el după modelul dietelor japonezilor, care sunt cunoscuţi pentru longevitatea lor. Pe lângă asta, de două sau trei ori pe lună, doctorul îi injecta lui Berlusconi în testicule un ser cu vitamine, care îl ajuta în dormitor.

De asemenea, politicianul dormea în fiecare zi la prânz câte 45 de minute, tot la ordinele doctorului „tinereţii fără bătrâneţe". Acum, Berlusconi este implicat într-un proces în care este acuzat că a făcut sex cu prostituate minore şi riscă să fie condamnat chiar şi la 15 ani de închisoare.

Senzuala Rubby este una dintre cele mai cunoscute “fetiţe” cu care se distra fostul premier italian

simeon stalpnicul png

Satisfăcea câte 20 de femei pe noapte

Prostituata Patrizia D'Addario (42 de ani) a vorbit despre potenţa lui Berlusconi într-o carte pe care a publicat-o după ce relaţia lor s-a sfârşit. Ea a povestit că au fost nopţi în care el a făcut sex şi a satisfăcut chiar şi 20 de femei şi că în serile în care nu era decât ea în apartamentul lui, făceau sex de la 12 noaptea până la 8 dimineaţa fără oprire.

S-a iubit şi cu românce

Ioana Vişan este o româncă stabilită în Italia care a ajuns în dormitorul lui Berlusconi. Ea a fost chiar citată de procurori în dosarul în care este acuzat de pedofilie. "Sunt patru ani de când mă văd cu Silvio Berlusconi. Am dormit la el și câte trei zile la rând", le-a spus Ioana procurorilor. Ea nu este singura româncă ajunsă în patul politicianului, şi Florentina Marincea şi Ioana Claudia Amarghioalei au ajuns pe prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net