Au tăiat-o şi au făcut-o colţunaşi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îngrozitor! Brazilianul Jorge Beltrao Negromonte, nevasta lui, Isabel, şi amanta, Bruna, trei monştri cu chip de om, au ucis două femei, din carnea cărora au făcut colţunaşi pe care i-au comercializat.

Poliţia braziliană l-a arestat pe instructorul de karate, Jorge Beltrao Negromonte (51 de ani), nevasta lui Isabel (50 de ani) şi amanta, Bruna Oliveira (25 de ani), care le-au ucis pe Alexandra Falcao, 20 ani, dispărută la 12 martie, şi Gisele da Silva, 30 ani, dispărută la 25 martie.

Canibalii au ademenit victimele, promiţându-le o slujbă de bonă. Isabel a recunoscut că ei înşişi au mâncat 10 kilograme de carne de om în 3 zile.

Canibalul Jorge Beltrao Negromonte (51 ani), nevasta, Isabel (50 de ani) şi amanta Bruna (25 ani)

simeon stalpnicul png

Criminalii din Pernambuco făceau parte dintr-o sectă care pledează pentru "purificarea" oamenilor şi reducerea numărului lor. Negromonte a scris o carte cu detalii despre prepararea cărnii de om, care l-a dat de gol.

El a mai ucis-o şi pe Jéssica Pereira, în 2008, a cărei fiică de 5 ani ar fi fost de asemenea mâncată. Anchetatorii cred că cei 3 canibali au ucis şi gătit cel puţin 5 victime.

Ce sunt colţunaşii

Sunt preparate făcute din aluat tăiat în pătrate mici, ce se umplu cu carne, legume, fructe etc. În Brazilia sunt preparate tradiţionale şi se găsesc sub numele de"empanadas" (n.r. - tăvălite).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net