Arestarea lui Ratko Mladici în satul Lazarevo a fost o înscenare?

Ultima actualizare:

"Nu este nici o şansă să fi locuit aici", a declarat primarul oraşului, Radmilo Stanisici, reflectând sentimentul general din această comunitate. "Toată lumea cunoaşte pe toată lumea aici. Suntem ca o mare familie", a adăugat el.

"L-au adus aici pentru a face arestarea. A fost doar o înscenare", a declarat Vesela Medjo, o vânzătoare în vârstă de 53 de ani. "Nimeni nu a văzut nimic. S-a întâmplat atât de repede", a adăugat ea.

Femeia a precizat ulterior că a văzut un vehicul de teren negru, cu numere de Belgrad, în grădina casei în care ar fi locuit Mladici. Dar vehiculul de teren prezentat la televiziune, care l-a luat pe Mladici, era alb, a spus ea, ca o dovadă că suspiciunile sătenilor privind o înscenare sunt corecte. Ea a apreciat că autorităţile l-au adus pe Mladici în casa unei rude pentru a face arestarea mai credibilă, după ce a fost căutat atât de mult timp.

Casa respectivă îi aparţine lui Branislav Mladici, un văr al fostului general. Primarul a declarat că familia lui Branislav Mladici, care a fost de asemenea arestat joi, este "o familie onestă şi muncitoare", care nu merită să fie adusă în atenţia tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net