Alimentele de la fast-food sunt «nemuritoare». Vezi ce aspect au la multe luni de la cumpărare - VIDEO

În afară de faptul că sunt puţin mai tari, cartofii prăjiţi şi hamburgerii nu au un aspect foarte diferit faţă de momentul cumpărării nici măcar după patru ani.

Faptul că produsele care se găsesc în magazinele fast-food au o structură diferită de cea a altor alimente nu mai este un secret pentru nimeni. Câţiva americani au vrut însă să se convingă de acest lucru şi şi-au făcut propriile experimente.

Unii oameni s-au lăsat convinşi de caracterul „nemuritor" al acestui tip de produse după doar şase luni, însă o femeie a insistat să le ţină chiar patru ani.

Dacă după şase luni cartofii şi hamburgerii nu tentau nici măcar muştele, nici după patru ani aspectul acestora nu avea foarte mult de suferit. În afară de faptul că pâinea, cartofii şi carnea se întăriseră nimic nu părea în neregulă. Nu existau urme de mucegai sau de viermi.

Un alt experiment demonstrează cum ar trebui să putrezească alimentele care nu conţin aditivi şi îngrăşăminte. A fost poziţionat în faţa camerelor de luat vederi un coş plin cu fructe şi legume şi a fost filmat timp de 74 de zile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1