Ai mânca un penis de tigru? Te costă 1.500 $

Citeste tot despre: 

Penisuri de măgar, berbec, tigru, dar şi organe sexuale de şarpe şi de multe alte animale! Aceasta este oferta restaurantului exclusivist Guolizhuang din Beijing. Clienţii se înghesuie aici ca să devină mai potenţi.

Penisul de tigru este la mare căutare, deşi costă uriaşa sumă de 1.500 de dolari (circa 5.080 de lei). Iar pentru a-l putea gusta trebuie să fie comandat cu câteva luni înainte. Cei mai mulţi clienţi ai restaurantului de fiţe sunt oameni de afaceri cu mulţi bani care sunt adesea însoţiţi de oficialităţi, potrivit informe21.com. În meniu mai figurează: penis de câine din Rusia, penis de berbec din Mongolia, organe sexuale de şarpe din Hunan, organ sexual de urs de mare din Canada.

Ospătarii explică proprietăţile penisurilor de a creşte potenţa bărbaţilor şi de a-i vindeca pe cei care au probleme cu erecţia şi de a face pielea femeilor mai frumoasă. În acelaşi timp, ei atrag atenţia femeilor să nu mănânce testicule, fiindcă li se va îngroşa vocea şi le va creşte barba. Minorilor cu vârste sub 15 ani nu li se permite să mănânce preparate din restaurant. Se crede că hormonii pot să afecteze negativ creşterea lor naturală.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1