Exclusiv/A spart mailul unei americance, apoi a şantajat-o

Ultima actualizare:

Bărbatul a descărcat timp de trei luni mai multe fotografii şi filme cu americanca în ipostaze intime alături de o altă persoană, iar pe 2 iulie 2010 a început să îi trimită mesaje de ameninţare prin intermediul unei cunoştinţe, Dolores Fuentes, informează adevarul.ro

«Îi solicita expres acesteia suma de 4.000 de dolari, pentru a nu publica sau trimite către contactele părţii vătămate imagini cu conţinut compromiţător pentru aceasta.

Pentru a dovedi seriozitatea ameninţărilor, inculpatul a trimis către aceasta mai multe imagini reprezentând print screen-uri ale conţinutului adresei de e-mail aparţinând victimei», au precizat procurorii DIICOT Galaţi în rechizitoriu.

Karrie AuBuchon a cedat iniţial ameninţărilor şi i-a trimis tecuceanului suma de 2.000 de dolari, dar acesta a continuat să o ameninţe şi să o şantajeze.

Femeia a anunţat autorităţile, iar pe fir a intrat FBI, care în colaborare cu poliţiştii români l-au prins în flagrant pe Gigi Tudor la Western Union, când încerca să-şi ridice ultima tranşă de bani.

Condamnat la doar un an de închisoare

În penultima zi a anului 2010, şantajistul a fost condamnat de Tribunalul Galaţi la o pedeapsă de un an şi două luni de închisoare după ce iniţial a fost găsit vinovat şi de Judecătoria Tecuci, fiindu-i confiscat laptopul marca Compaq de care s-a folosit pentru comiterea infracţiunilor.

El a fost obligat să îi restituie americancei suma de 2.440 de dolari pe care i-a obţinut prin şantaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net