Eva Longoria, în tribune la Eurobasket

Ultima actualizare:

de Adrian Popa 

Chiar dacă au trecut deja doi ani de la nunta sa cu baschetbalistul francez Tony Parker, Eva Longoria nu şi-a pierdut pasiunea pentru sportul pe care îl practică soţul său şi continuă să-l susţină pe acesta din tribună într-un mod înfocat. Vedeta din serialul  “Desperate Housewives” a venit în Polonia pentru a fi alături de Tony la Campionatul European.

Încurajările din tribună l-au ajutat se pare pe Parker, care a fost eroul Franţei în primele două meciuri din grupa B, ambele câştigate, cu Germania respectiv Letonia. Chiar dacă nu este recuperat sută la sută după o accidentare la gleznă, conducătorul de joc al naţionalei Franţei este cel mai bun marcator al echipei după faza grupelor preliminare, cu 19,7 puncte în medie pe meci.

Aflat în plină competiţie, Parker nu a ezitat să îşi însoţească soţia la o sesiune de cumpărături în Gdansk, oraşul care a găzduit primele meciuri ale naţionalei Franţei. Eva Longoria este prezentă la meciurile soţului său de fiecare dată când programul îi permite, la rândul său Tony întorcându-i vizitele pe platoul de filmare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net