Emil Săndoi: «A fost un meci de vis»

Ultima actualizare:

    Emil Săndoi este selecţionerul naţionalei "under 20"
Emil Săndoi este selecţionerul naţionalei "under 20"

Emil Săndoi îşi aminteşte cu plăcere de partida de acum şapte ani şi crede că publicul de pe “Ion Oblemenco” poate înclina decisiv balanţa şi mâine.

"A fost un meci de vis, care nu se poate uita. Îmi aduc aminte că, atunci când am ajuns la stadion împreună cu jucătorii, am rămas înmărmuriţi când am văzut afluenţa mare de oameni din jurul stadionului şi din interiorul lui. Cred că cel puţin 20.000 de persoane n-au mai putut intra şi au rămas afară. Erau oameni urcaţi chiar şi pe stâlpii de nocturnă, stăteau înghesuiţi şi pe scări", şi-a reamintit Săndoi.

"Deşi acum n-o să pot fi prezent în tribune, pentru că sunt nevoit să plec la nişte cursuri, îmi doresc ca să devin penultimul antrenor care a reuşit să o învingă pe Steaua", a mai declarat antrenorul de 44 de ani.

Un alt artizan al acelei victorii, Jean Vlădoiu, susţine: "N-am crezut că pot trăi o asemenea senzaţie. Am jucat şi la Steaua, Dinamo sau Rapid, dar n-am mai văzut aşa ceva."

Singurul jucător din echipele de atunci care va fi şi mâine în teren este stelistul Ionuţ Rada, care îmbrăca însă la vremea respectivă tricoul Universităţii Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net