Eleva sinucigaşă: Externat de la Psihiatrie, profesorul Alin Cioară e dat dispărut

Ultima actualizare:

    Alin Cioară, profesorul Lorenei
Alin Cioară, profesorul Lorenei

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, Cornelia Şoica Duma, până la această oră nici un organ de anchetă nu l-a contactat pe profesorul Alin Cioară pentru a-i cere informaţii.

Surse din cadrul spitalului din Timişoara unde a fost internat săptămâna trecută profesorul Alin Cioară, suspectat că a determinat sinuciderea elevei sale, Lorena Hurdea, au declarat pentru ADS că pacientul a fost externat sâmbătă. Medicii i-ar fi recomandat acestuia să-şi închidă toate telefoanele mobile sau să-şi schimbe numerele de telefon actuale. Pentru a nu fi hărţuit psihic, terapeuţii i-au mai recomandat profesorului mutarea din oraşul Brad într-o locaţie cât mai îndepărtată, scrie Adevărul.

Greu de găsit

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, Cornelia Şoica Duma, până la această oră nici un organ de anchetă nu l-a contactat pe profesorul Alin Cioară pentru a-i cere informaţii. Deşi părinţii elevei care s-a sinucis acum opt zile într-o pădure de lângă Brad nu au făcut nici o plângere penală împotriva dascălului, poliţia s-a autosesizat cercetând posibilitatea ca profesorul să fi comis infracţiunea de determinare sau înlesnire a sinuciderii în cazul elevei sale, Lorena Hurdea.

Pe aceeaşi temă:

Drama Lorenei: «Proful îi spunea că o iubeşte, apoi o jignea în faţa clasei»

Ancheta ajunge la judeţ

Joi poliţia Brad şi-a declinat competenţa în achetarea acestui caz în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Conform procedurii, procurorii din Brad au avut un termen de trei zile pentru a propune anchetarea profesorului de Parchetul judeţean, sau de a continua investigaţiile la nivel local. Vineri, însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad a înaintat propunerea de strămutare a dosarului elevei sinucigaşe la Deva.

VEZI AICI FOTOGALERIE

Ce urmează?

Începând de luni, ancheta în dosarul profesorului Alin Cioară va fi făcută de procurorii deveni. "La dosar există la această oră doar acte pregătitoare făcute de poliţişti. Nu putem vorbi de probe. Urmează ca ancheta să stabilească existenţa acestora şi eventuala vinovăţie sau nevinovăţie a profesorului Alin Cioară. Am procedat la înainterea dosarului către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, având ca model un caz similar consumat cu ceva timp în urmă la Bucureşti", a mai declarat procurorul Cornelia Şoica Duma.

Citeşte şi:Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de mate în jurnal - VIDEO

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net