Elena Udrea s-a îngrăşat 5 kg de Sărbători

Citeste tot despre: 

Efectele vacanţei de iarnă abia acum îşi fac simţită prezenţa în rândul doamnelor din politică. Siluetele le dau serioase bătăi de cap, din cauza kilogramelor acumulate, mai ales în perioada Sărbătorilor. Cele mai vizibile schimbări le-au suferit Elena Udrea şi Roberta Anastase, care ar avea nevoie de o cură serioasă de slăbire pentru a-şi recăpăta formele apetisante.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, sunt două dintre femeile preferate ale lui Traian Băsescu.

Amândouă frumoase şi cu forme voluptoase, Anastase fiind chiar Miss România în 1994. Roberta a luat cam şapte kilograme în greutate, în timp ce Udrea a luat cel puţin cinci kilograme.

Hainele largi şi groase, de iarnă, dar şi ciorapii închişi la culoare, care subţiază picioarele, sunt trucurile la care apelează alesele.

Click! le ajută însă să scape de kilograme pe bune. Dr. Mihaela Bilic, specialist nutriţionist, face câteva recomandări pentru menţinerea siluetei, dar şi pentru o viaţă sănătoasă:

- mâncaţi ciorbe, supe, fasole boabe, în locul orezului şi al pastelor

- zahărul îmbătrâneşte organismul. Trebuie evitat şi, pe cât posibil, înlocuit cu îndulcitori (asparmat, ciclamat, zaharină)

- eliminaţi combinaţia industrială de iaurt sau lapte cu fructe sau musli, pentru că nu există variantă fără zahăr adăugat

- feriţi-vă de: laptele pentru cafea, frişcă, laptele integral, condensat, cacao cu lapte, milk-shake, brânzeturi franţuzeşti, brânză grasă de vaci, brânză de burduf, caşcaval şi margarină

- evitaţi grăsimile şi prăjelile. Pregătiţi alimentele la grătar, la cuptor (înlocuiţi uleiul cu apa, vinul, sosul de roşii, ierburi aromate), fierte sau înnăbuşite

- respectaţi cele trei mese zilnice, fără alte "ciuguleli".

Elena Udrea a făcut burtă

Ministrul nu a putut ascunde faptul că a luat mult în greutate în vizita efectuatăacum câteva zile la Chişinău.

Ea a purtat undeux-piece deschis la culoare care i-a scos în evidenţă cele 5-6 kilograme pe care ministrul le are în plus.

Deşi promisese anul trecut la tv că va ţine o cură drastică de slăbire, nu a putut să îşi ţină cuvântul.

Citeşte şi:
Elena Udrea nu şi-a dezlipit eticheta de pe pantofi
Declaraţie şoc a Elenei Udrea: Marie Jeanne ştia de răpire
Udrea în presa italiană: «E vina mea că sunt frumoasă şi inteligentă?»
Elena Udrea, din nou în colimatorul presei străine
Udrea reacţionează: "Nu am pozat niciodată în lenjerie intimă"
The Times despre Elena Udrea: “Da, doamna ministru, aveti portofoliu mare!”
Elena Udrea a făcut chef mare de ziua ei

Roberta Anastase, 7 kg în plus

A fost Miss România în 1994, dar, de când se află la conducerea Camerei, Roberta Anastase a luat cel puţin 7 kilograme .

Ea se îngraşă foarte tare în zona şoldurilor şi nici costumele pe care le poartă nu o avantajează.

Citeşte şi:
Covor de 1.000 € pentru Roberta
PNL şi PSD cer suspendarea din funcţie a Robertei Anastase


Cristinei Dumitrache i s-a îngroşat talia

Subţire ca un fus, Cristina Dumitrache era, anul trecut, pe lângă cea mai tânără deputată, şi cea mai slabă. Acum poartă pulovăraşe largi ca să îi ascundă cei câţiva centimetri în plus luaţi în talie.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1