Echipaj de Salvare surprins în trafic cu sirenele şi apoi la cafea pe marginea drumului VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O ambulanţă privată a unei clinici timişorene a fost susprinsă în trafic de reporterii Adevărul de Seară Timişoara în timp ce circula cu semnalele aprinse, indicând o urgenţă şi apoi a staţionat la cafea pe marginea drumului.

Incidentul s-a petrecut la finele acestei săptămâni pe drumul naţional care leagă Timişoara de Oradea. Ambulanţa cu numărul TM 17 RAT s-a făcut remarcată în traficul din municipiul Arad pentru că circula cu semnalele care indică existenţa unei urgenţe.

În acest mod echipajul utilitarei a reuşit să-şi facă loc prin traficul aglomerat din al doilea oraş ca mărime din vestul României.

Oprire la marginea drumului

Cei care au remarcat ambulanţa în trafic au avut însă parte de o surpriză cu numai câteva minute mai tîrziu, pe drumul către Oradea, când au observat acceaşi ambulanţă staţionată în parcarea unui restaurant de şosea de la ieşirea din Arad, către Oradea.

Şoferul părea foarte relaxat, în timp ce o asistentă medicală era ieşită din maşină şi părea că admiră peisajul.

Din nou urgenţă

Reporterii Adevărul de Seară,  care au observat echipajul de ambulanţă tras pe dreapta la ieşirea din Arad, au avut parte de o surpriză cu numai câteva minute mai tîrziu, în următoarea localitate prin care trece drumul care leagă Arad de Oradea.

Aceeaşi ambulanţă circula din nou cu semnalele de urgenţă pornite şi depăşea coloana de maşini.  De data aceasta utilitara a fost filmată de reporterii Adevărul de Seară.

În imagini se poate observa cum ambulanţa circulă pe mijlocul drumului, cu vizetă mare, cu semnalele de urgenţă pornite şi depăşeşte coloana de maşini chiar pe linia continuă, într-o zonă în care depăşirea este interzisă.

Cafea la margine de drum

Echipajul de urgenţă, care avea destinaţia Oradea, a mai fost surprins în aceeaşi zi, mai tîrziu, pe acelaşi drum, de data aceasta îndreptându-se spre Timişoara, într-o localitate din Bihor.

Salvarea era trasă pe marginea şoselei, în faţa unui bar sătesc. În scurt timp şi-a făcut apariţia şi o asistentă medicală care aducea graţios o cafea. La vederea aparatului de fotografiat ambulanţa s-a pus imediat în mişcare, de data aceasta fără a folosi semnalele de urgenţă şi circulând regulamentar.

Citeşte întreg articolul şi vezi VIDEO aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net