EBa, bijuterii de două miliarde

Citeste tot despre: 

Se aud clopote de nuntă în familia Băsescu! Elena, mezina preşedintelui, s-a hotărât să-şi pună, în sfârşit, pirostriile. Cum era de aşteptat, Elena va avea parte de tot luxul în ziua cea mare. Pantofi lucraţi manual, broderii cu pietre preţioase şi diamante, acestea sunt doar câteva din ingredientele marelui eveniment al anului 2010.

După o cerere în căsătorie ca în poveşti, la ultimul nivel al Turnului Eiffel şi un inel de 15.000 de euro, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au început să îşi facă planurile şi pentru ziua cea mare, când vor spune „Da" în faţa ofiţerului stării civile.

Din câte susţin apropiaţii, aceştia au hotărât să organizeze cununia civilă la începutul anului viitor, la Paris, urmând ca nunta să aibă loc în România, în vara anului 2010.

Cunoscătorii în ale modei şi apropiaţii Elenei Băsescu susţin că aceasta are o garderobă de câteva sute de mii de euro şi care, dealtfel, poate concura lejer cu dressingul marilor dive de la Hollywood.

EBa este o devoratoare de brand-uri consacrate, fiind clientă fidelă a firmei Chanel şi Christian Louboutin.

Având în vedere că tânăra europarlamentar îşi cumpără aproape lunar câte o pereche de pantofi de la celebrul designer, aceasta îşi va comanda o pereche de încălţări albe şi pentru ziua nunţii la atelierul acestuia din Paris.

Costurile pentru o pereche de pantofi-bijuterie variază de la 1.000 de euro până la 3.500 euro, pentru cei lucraţi manual şi cu pietre semipreţioase.

Cât priveşte rochia, Elena îşi doreşte să poarte o creaţie Christian Lacroix sau Christian Dior. Pentru acest lux, EBa va fi nevoită să scoată din buzunar peste 15.000 de euro.

O iubitoare a lucrurilor de calitate, EBa nu este adepta gablonţurilor sau a lucrurilor ieftine, preferând briliantele sau diamantele.

Aşa încât la rochia albă, aceasta va accesoriza o pereche de cercei cu briliante şi o brăţară cu diamante.

Valoarea acestora depăşeşte cu uşurinţă 50.000 de euro, dacă este să judecăm după spusele apropiaţilor. În total, socotind machiajul, coafura şi alte accesorii, apariţia Elenei va ajunge lejer la circa 80.000 de euro.

Iată ce ar putea purta la nuntă

Pantofi de 100 de milioane

Elena Băsescu este o clientă fidelă a pantofilor de la Christian Louboutin, numărând peste 50 de perechi.

Elenei îi plac calapodul foarte înalt şi tocul subţire, care îi alungesc piciorul şi o înalţă cu câţiva centimetri.

De acestă dată, EBa nu îşi va cumpăra o pereche de pantofi de serie, ci unii de colecţie, în valoare de aproape 3.000 de euro.

Diamante de 2 miliarde

Elena va înlocui perlele şi tradiţionalul aur alb cu diamante şi platină. Un colier bătut în briliante, o pereche de cercei cu diamante şi o brăţară în ton, cam acestea sunt accesoriile pe care îşi doreşte Elena să le poarte în ziua nunţii.

Împreună cu inelul de logodnă, de 15.000 de euro, bijuteriile ajung la 50.000 euro.

Rochie de jumătate de miliard

Christian Lacroix sau Christian Dior va scrie pe eticheta rochiei de mireasă, care o să fie o creaţie-unicat.

„Elena vrea ceva simplu şi rafinat, cu o trenă lungă şi voal amplu pe cap", susţine o apropiată a Elenei.

Piesa vestimentară va costa în jur de 15.000 de euro.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1