Ea este terapeutul sexual care s-a culcat cu peste 1.500 de bărbaţi!

Ultima actualizare:

    Mare Simone face sex cu pacienții săi în fața soțiilor acestora
Mare Simone face sex cu pacienții săi în fața soțiilor acestora

Mare Simone, în vârstă de 54 de ani, susţine că este "surogat de sex" şi ca atare, s-a dedicat rezolvării problemelor sexuale ale bărbaţilor şi femeilor care au probleme în dormitor.

Ca terapeut sexual calificat, Simone a oferit sfaturi în materie de sex la mai mult de 10.000 de clienţi, în ultimii 23 de ani. Şi, în timp ce estimează că a facut sex "pe bune" doar cu 1.500 dintre aceştia, femeia sustine ca meseria sa nu este ilegală.

"Îmi câştig existenţa culcându-mă cu soţii sau iubiţii altor femei. Dar în niciun caz nu sunt prostituată, pentru că, atâta timp cât are loc într-o atmosferă terapeutică, ceea ce fac eu este legal. Oamenii mă plătesc pentru sfaturi şi pentru a le rezolva problemele, nu pentru sex", a declarat Simone.

Le arăt clienţilor cum să se atingă

Simone, originară din Chelsea, West London, este o femeie singură. Ea ţine cam cinci şedinţe pe zi şi are ca pacienţi oameni de toate categoriile. "Clienţii sunt, după spusele sale, de toate vârstele, formele, mărimile şi provin din toate domeniile de activitate", a precizat Mare.

Totodată, ea a explicat faptul că fiecare sedinţă începe printr-o discuţie, în timpul căreia Simone mângâie mâinile clientului său, iar la întâlnirile următoare, femeia le masează spatele şi umerii.

"După aceasta, facem un exercitiu-oglindă. Eu şi clientul ne dăm hainele jos şi ne uităm la trupurile noastre în oglindă, în acel moment, trec la masajul pe corp. Si mă duc cu mâna "pâna jos", să le arat cum să se atingă. Apoi, urmează partea practică.

Aceasta este etapa în care facem dragoste, ca să învețe cum sa se controleze şi să-şi rezolve problemele sexuale. Practic, meseria mea e să îi fac pe oameni să-si dea seama că dificultăţile lor nu sunt doar fizice. Ele sunt de natură mentală şi au foarte mare legatură cu încrederea în sine", a explicat Simone.

"Uneori fac sex cu un bărbat în faţa soţiei sale, pentru a le arăta cum să fie mai sensibili, ca amanţi. Adesea, cuplurile considera că îi ajută doar faptul că vorbesc cu un străin despre problemele din dormitorul lor" ,a mai adăugat Simone.

Citeşte pe adevarul.es cât câştigă Simone pentru o şedinţă de terapie şi cum s-a apucat de această meserie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net