Dudu Steel îşi «pune» penis de 27 cm!

Ultima actualizare:

"Sunt fericit şi acum, dar vreau un penis şi mai mare", spune Dudu Steel, cel care a lăsat deoparte căutările intense ale unui liceu care să-l primească pentru a se înscrie în clasa a XII-a şi s-a gândit să dea fuga la nemţi, să-şi mărească penisul.

Cunoaşte în detaliu procedura. "Intervenţia chirurgicală e simplă, nu durează mai mult de 30 de minute. Constă în eliminarea ţesutului de grăsime de la bază şi eliberarea acelei porţiuni a penisului din interiorul bazinului. E vorba de câţiva centimetri pe care posesorul îi are în «rezervă» în acea zonă, cu o mărime diferită de la organism la organism. Cu alte cuvinte, la o operaţia de alungire de penis se lucrează, de fapt, cu materialul clientului", ne-a povestit Dudu.

Vindecarea durează vreo două săptămâni. Nici faptul că e musai să se abţină de la sex nu l-a făcut pe Dudu să se răzgândească.

"E nevoie de o perioadă de abstinenţă sexuală de o lună, dar nu contează. Voi pleca azi şi voi sta internat două zile, până vineri dimineaţă. După aceea, voi reveni în ţară să mă refac".

Pentru acest capriciu, "elevul-porno" va trebui să scoată din buzunar vreo 2.000 de euro.

"Banii provin din resursele proprii. Ideea mi-a venit acum o lună. Mă întrebam dacă pot să schimb ceva la mine pe plan profesional şi am ales bisturiul, deoarece e cea mai sigură operaţie."

Şi Fizz s-a lăudat că-şi măreşte penisul

În urmă cu patru ani, Fizz se lăuda că și-a mărit penisul cu patru centimentri, motivându-și atunci gestul mai puțin obișnuit prin faptul că vrea ca iubita lui să fie satisfăcută și să aibă liniște acasă.

Zilele trecute însă, surpriză. Artistul a mărturisit că nu a suferit intervenția chirurgicală de mărire a penisului și că totul a fost doar o strategie de imagine, o metodă pentru a se afla în paginile ziarelor autohtone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net