Drumurile din Maramureş, blocate de zăpadă

Citeste tot despre: 

Mai multe zone din ţară au fost luate prin surprindere de ninsori în cursul zilei de marţi. Astfel, drumuri care făceau legătura între importante oraşe ale ţării au fost blocate de zăpadă, fiind nevoie de intervenţia celor de la Drumuri şi Poduri pentru a elibera şoseaua.

Pe DN 18 ce leagă Baia Mare de Sighetu Marmaţiei stratul de zăpadă măsura, marţi seară, 10 cm, iar circulaţia autovehiculelor se desfăşura cu dificultate. Vizibilitatea era şi este în continuare redusă iar vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci.

Angajatii secţiei de Drumuri naţionale Baia Mare au intervenit pentru tăierea copacilor prăbuşiţi şi degajarea carosabilului.

Probleme au fost semnalate, marţi seară, şi pe DJ 184 Cavnic-Ocna Şugatag, unde, din cauza zăpezii, s-au înregistrat blocaje rutiere, iar drumarii de la Drumuri şi Poduri Maramureş au acţionat pentru deszăpezire, informează realitatea.net.

De asemenea, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci din zona centrală municipiului Arad au fost rupţi de rafalele de vânt, în această dimineaţă. Unul dintre ei a căzut chiar pe autoturismul unui consilier local.


Loading...