Dorin Goian: «Lucian este cel mai ghinionist fotbalist!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Diagnosticat cu entorsă a genunchiului drept, ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi ruptură parţială a ligamentului colateral extern, Lucian merge mâine la Roma, pentru operaţie. Din Italia, fratele său mai mare, Dorin, îi ţine pumnii şi-i transmite să treacă cu bine peste această perioadă.

"Nu m-am uitat la meciul Dinamo - CFR din Cupă dar, ulterior, am urmărit pe net ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, nu-mi venea să cred. Îl consider pe fratele meu cel mai ghinionist fotbalist, e incredibil ce i se întâmplă", a mărturisit, încă şocat, Dorin Goian.

   Citeşte şi:      Anda Banu, asistenta lui Lucian Goian      Ţălnar: "Goian nu mai joacă până în primăvara anului viitor"      Lucian Goian:  «Nu ne mai bârfiţi!»      Lucian Goian, logodnă în blugi      Lucian Goian se însoară cu o ziaristă!

Fotbalistul celor de la Palermo a povestit pentru Click! ce a simţit în momentul în care a aflat de nenorocirea căzută asupra fratelui său: „Am sperat că Lucian va scăpa mai uşor, că nu va fi ceva grav. Mă rugam să nu fie! Oricum, la astfel de cazuri, nimeni nu poate pune un diagnostic exact decât după minimum 24 de ore. Imediat după meci genunchiul este cald, cum s-ar spune. Abia după ce se răceşte organsimul începe să se simtă durerea. Şi Florin Costea a păţit la fel..."

Lucian va pleca mâine la Roma, pentru a fi consultat de medicii de acolo. Dorin va fi prezent la clinică, pentru a sta lângă mezinul familiei.

„Deocamdată nu se ştie când se va opera. Luni (n.r. mâine) când ajunge aici va efectua un nou control RMN şi apoi se va lua o decizie. Cu siguranţă, o să trec pe la el şi o să-i fiu alături", a spus fostul căpitan al Stelei.

Dorin încearcă să-i ridice moralul fratelui său, terminat psihic după accidentarea de la meciul din Cupă.

Torje a făcut meciuri bune contra Unirii Urziceni

simeon stalpnicul png

"L-am sunat şi i-am spus să ţină capul sus. Aşa e viaţa de fotbalist, au loc şi neplăceri. Din păcate pentru el această accidentare a venit într-un moment în care el era pe val, se afla într-o perioadă foarte bună a carierei. Poate cea mai bună. E dărâmat psihic dar în astfel de momente trebuie să fii optimist, să nu pui răul în faţă, să fii tare", a mai precizat Dorin Goian.

Victorie de 50.000 €

În retur, succesele “câinilor” sunt plătite “la pachet”. Astfel, pentru cele 4 puncte cu CFR şi Steaua echipa a fost răsplătită cu 100.000 de euro.

Cu ocazia meciului cu Unirea, Borcea a decis să facă o excepţie. El vrea să le acorde „câinilor” un bonus de 50.000 de euro pentru o singură victorie.

Un motiv pentru care Borcea vrea să recompenseze un eventual succes diseară e acela că, din cauza absenţelor, Dinamo a ajuns să completeze lotul cu puştii de la formaţia a doua!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net