Dinamo, lider în clasamentul Ligii I fără greşeli de arbitraj

Ultima actualizare:

    Dinamovişti
Dinamovişti

Arbitrii au „tocat-o" cel mai mult pe Dinamo. Fără greşelile „fluieraşilor", roş-albii ar fi fost pe primul loc.

Ultima etapă a declanşat un adevărat iureş în Liga I. Dacă Dinamo a fost dezavantajată cu Rapid, când i-a fost refuzat un penalty, Steaua a beneficiat de un gol marcat din ofsaid şi a scăpat de o lovitură de pedeapsă în partida cu Alba Iulia.

„Avem opt meciuri la care am fost dezavantajaţi de arbitri, nu ştiu dacă premeditat sau nu", s-a revoltat Borcea. Fostul şef al arbitrilor, Aron Huzu, i-a luat partea, acuzând totodată maniera de arbitraj din meciul Stelei.

"Dinamo a fost defavorizată clar, să fim cinstiţi. Iar la meciul din Ghencea, nu înţeleg cum să nu dai ofsaid la asemenea fază", a spus Huzu, completat şi de Copos: "După arbitrajul ăsta, cred că Becali a fost sifon la Securitate. A fost ruşinea toamnei. Aşa a câştigat Steaua mai multe titluri. Nu e întâmplătoare eroarea".

În realitate, conform calculelor făcute de "Click!", Steaua este la doar prima partidă în care e avantajată vădit de erorile arbitrilor.

Dacă brigăzile delegate nu ar fi greşit împotriva "câinilor" la partidele cu Rapid, Craiova, Gloria Bistriţa sau Gaz Metan, trupa din Ştefan cel Mare ar fi fost liderul detaşat al clasamentului.

Cu cele nouă puncte pierdute în urma erorilor de arbitraj, elevii lui Ţălnar şi Dinu ar fi avut 31 de puncte în clasament, cu şase mai mult decât echipa care ar fi trebuit să fie pe locul doi, CFR Cluj.

De partea cealaltă, cele mai "norocoase" cluburi au fost Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, fiecare beneficiind de câte trei puncte în plus în urma gafelor comise de "cavalerii fluierului".

În fapt, dacă nu ar fost atâtea greşeli, clasamentul Ligii I s-ar fi schimbat mult.

Pe lângă faptul că la conducere ar fi fost Dinamo, Steaua n-ar mai fi fost pe poziţie de Liga Campionilor, Timişoara n-ar mai fi prins un loc de Liga Europa, Unirea s-ar fi clasat pe locul trei, iar Ceahlăul ar fi predat "lanterna roşie" Gloriei Bistriţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net