Diego Maradona poartă două ceasuri

Ultima actualizare:

După ce le-a cerut gazdelor ca, pe timpul şederii sale în Africa de Sud, în camera sa de hotel să fie montat cel mai scump vas de toaletă, Maradona a şocat din nou.

De data aceasta în timpul meciului cu "Super-vulturii" nigerieni (1-0). Dar, explicaţia stilului adoptat de Maradona este totuşi una destul de simplă: întotdeauna atunci când călătoreşte poartă două ceasuri, unul setat pe ora locală şi unul care indică timpul în ţara natală, Argentina.

Însă, celebrul selecţioner al "pumelor" a apelat la această strategie şi din motive de marketing. Ceasul este Hublot, ediţie limitată de doar 250 de exemplare, pe ecran fiind imprimate semnătura şi tricoul cu numărul 10 al lui Diego.

Ca un exemplu amuzant oferit de presa internaţională, dacă Argentina va câştiga titlul, Paris Hilton îl va copia pe Maradona şi va purta două ceasuri.

Singura diferenţă ar fi că diva va comanda unele de culoare roz. Maradona este un împătimit al ceasurilor şi în trecut purta Rolex.

Dar, în timpul unui meci caritabil, desfăşurat în 2006 la Napoli, fiscul italian i-a confiscat ceasurile şi cerceii pentru că în perioada când evolua în Italia, 1984 - 1991, nu şi-a plătit taxele, iar datoria ajunsese la 36 de milioane de euro. În total, dauna suportată de celebrul jucător a fost în jur de 15.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net