Desfigurată de soţ, cu faţa atârnată de o ureche

Citeste tot despre: 

Invitată de Oprah Winfrey la celebra emisiune care-i poartă numele prezentatoarei, femeia care a suportat primul transplant de faţă a făcut dezvăluiri şocante.

Connie Culp a povestit, cu lux de amănunte, momentele dramatice pe care le-a trăit, în 2004, când soţul ei, Thomas, a împuşcat-o în faţă. După câteva pahare de tărie a urmat o ceartă înfiorătoare.

La un moment dat, soţul i-a ordonat lui Connie să-i mai aducă un pahar de pe masă.

"L-am ascultat. M-am întors şi m-am aplecat să iau sticla. Nici nu am apucat bine să mă îndrept spre el că am auzit o explozie şi o izbitură puternică în faţă. Nu am leşinat. Mi-am simţit carnea amorţită şi faţa care îmi atârna de o ureche. Curgea sânge. Eram sigură că am să mor. Simţeam că adorm. Am căzut şi m-am trezit după două săptămâni, la spital", a mărturisit Connie Culp.

Şocat, bărbatul ei s-a împuşcat în gât, iar glonţul a ieşit prin sprânceană. A supravieţuit şi el. Faţa femeii a fost reconstruită cu succes în proporţie de aproape 80%.

Operaţia a avut loc în decembrie anul trecut, la o clinică din Cleveland. Thomas Culp a fost condamnat, în 2005, la şapte ani de închisoare.

Loading...