Descinderi pentru prinderea unei reţele de falsificatori de carduri

Ultima actualizare:

Trupele speciale ale Ministerului de Interne, coordonate de procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara, sunt implicate într-o operaţiune de proporţii care vizează prinderea mai multor falsificatori de carduri, anunţă Adevărul.

În noaptea aceasta au fost declanşate mai multe operaţiuni împotriva unei reţele de piraţi informatici care clonau carduri bancare şi sustrăgeau bani din conturi.  

Şeful DIICOT Timişoara: "Operaţiunea e în plină derulare"

"Este vorba de o reţea de 20 de persoane din Timiş. Aceştia aveau legături în mai multe ţări ale Europei şi procurau, de la alţi infractori, datele pentru clonarea cardurilor. S-au derulat mai multe percheziţii noaptea aceasta şi acum mai avem în derulare operaţiuni speciale pentru prinderea tuturor celor implicaţi şi obţinerea unor probe suplimentare", a declarat o sursă din cadrul DIICOT Timişoara.

Sursa citată a mai informat că printre păgubiţi sunt şi posesorii unor conturi bancare din Olanda şi alte ţări europene. Mircea Andreş, şeful Serviciului Teritorial DIICOT Timişoara a confirmat oficial operaţiunea. „Momentan nu putem da detalii pentru că operaţiunea este în plină derulare”, a spus procurorul-şef Andreş.

Conturi din Olanda şi Italia golite din România

Membrii reţelei procurau informaţiile necesare de la complici din vestul Europei, iar după clonarea cardurilor extrăgeau banii din locaţii împrăştiate în toată România. "Banii erau scoşi din locaţii din toată ţara", a explicat o sursă apropiată anchetei. 

Citeşte restul articolului pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net