De ce spun bărbaţii bancuri cu blonde

Citeste tot despre: 

Cercetătorii au găsit un posibil răspuns la întrebarea de ce blondele din bancuri sunt proaste: bărbaţii le ridiculizează pentru că, de fapt, se simt ameninţaţi de sexualitatea lor. Cel puţin aşa reiese dintr-un studiu despre popularitatea bancurilor cu blonde, realizat de două femei cu păr de culoare închisă, informează Adevărul.

Secretul succesului glumelor despre blondele toante ar putea sta în puterea lor de a-i linişti pe bărbaţi, spun cercetătoarele. Pe cei care se simt ameninţaţi de blondele atrăgătoare, ridiculizarea acestor femei îi face să se simtă mai puţin intimidaţi. Pe de altă parte, bancurile cu blonde proaste le dau un sentiment de superioritate.

„Multe dintre actriţele de la Hollywood au jucat roluri de femei cu părul bălai, sexy, dar fără prea multă inteligenţă", spune Limor Shifman, de la Universitatea Ebraică din Ierusalim. „Printre exemplele celebre se numără Marilyn Monroe, Jean Harlow şi Jayne Mansfield. Stereotipul a supravieţuit şi este mai prezent ca niciodată în mileniul al treilea, nu doar în majoritatea filmelor ci şi în publicitate şi televiziune".

Amuză-te aici:
10 motive…pentru care merită să filosofezi despre sex

10 motive…pentru care merită să iubim femeile
10 motive…pentru care e mai bine să fii femeie


Bancurile cu blonde sexy s-au răspândit şi pe internet şi au ajuns în zone în care nu avuseseră acces până acum şi unde nu prea există femei cu păr bălai: Brazilia, China, Japonia sau Emiratele Arabe.

CIteşte şi:
Blondele: mai atrăgătoare, dar mai agresive


Foarte populare sunt acum aceste bancuri în ţările scandinave, precum Finlanda şi Norvegia, unde culoarea dominantă de păr la femei este blondul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1