Dan Petrescu se gândeşte să părăsească Kuban Krsnodar: „E posibil să plec"

Ultima actualizare:

Cinci victorii consecutive, fotoliul de lider şi cinci puncte avans în faţa principalei urmăritoare, FK Nizhny Novgorod, după 22 de etape, n-au fost de ajuns pentru a-i mulţumi pe fanii lui Kuban. Echipa lui Petrescu are o relaţie proastă cu suporterii, care vin la meciuri să-şi fluiere favoriţii pentru jocul lipsit de spectaculozitate pe care îl practică.

"Lumea de aici uită că avem cinci victorii la rând! Avem cinci victorii la rând şi publicul nu ne ajută deloc! Sunt foarte dezamăgit de atitudinea publicului, este o problemă foarte mare. Am câştigat cinci meciuri la rând, ce ar trebui să facem?! Suntem Real Madrid?! La finalul meciului lumea poate să ne fluiere, dar nu în timpul meciului! Atitudinea publicului mă face să mă gândesc dacă mai rămân aici! E posibil să plec!", a spus, mâhnit, Dan Petrescu.

Kuban Krasnodar este liderul ligii secunde din Rusia, cu 46 de puncte acumulate în 22 de etape (14 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrângeri). Golaverajul trupei lui Petrescu este 33-13, 8 dintre golurile ruşilor fiind marcate de Gigel Bucur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net