Dan Negru îi la mişto pe ruşi în cel mai popular show tv din Republica Moldova

Ultima actualizare:

După 11 ani de televiziune la cel mai înalt nivel în România, Dan Negru a dat lovitura în Republica Moldova. Bănăţeanul a fost ales prezentatorul primului sezon al showului “Deal or not deal”, de la canalul Prime Tv, din Chişinău. Producătorii emisiunii l-au ales pe Dan Negru, mizând pe vasta lui experienţă.  “Este cel mai mare show din lume. Este implementat în 87 de ţări. A avut un succes enorm în Rusia, unde făcea audienţe incredibile, astfel că s-au gândit să-l facă şi în Moldova. Nu puteau să pună un începător să prezinte acest spectacol. Au vrut să meargă la sigur. Eu am 11 ani de prime time, sezon după sezon”, a declarat Dan Negru.

Sufocat de fani în mall

Succesul de care dă dovadă Dan Negru la Chişinău este enorm. Acesta a povestit că de abia a putut să mai iasă dintr-un mall. "M-au asaltat pentru autografe şi poze. Nu am putut pleca decât cu ajutorul oamenilor de ordine. E o adevărată isterie cu emisiunea asta. Este cam cum a fost la noi când a început <Surprize, Surprize>. Se câştigă foarte mulţi bani”, a mai spus Negru, care face naveta între Bucureşti şi Chişinău. 

„O dau pe România mare”Dan Negru nu este văzut cu ochi buni de toţi moldovenii, mai ales de cei vorbitori de limbă rusă. “E normal să fie şi unii contra mea. În emisiune vorbesc româneşte, am marşat mult pe românism. Nu ştiu ruseseşte şi chiar fac mişto de Rusia. Mai glumesc, o dau pe România mare şi e normal că i-am călcat pe bombeu”, a mai spus Negru.

Vezi aici de ce vrea Dan Negru negru să se lase de televiziune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net