Curăţă covorul cu sare şi spirt

Ultima actualizare:

Foloseşte sare grunjoasă umedă

Mocheta sau covorul par prăfuite, culorile sunt şterse, iar aspectul este de vechi? Foloseşte sare grunjoasă umedă. Pune într-un bol câteva linguri de sare şi stropeşte-o cu apă. Înmoaie o perie în sare şi freacă pe toate suprafaţa covorului.

Varza crudă împrospătează culorile

Cumpără de la piaţă o varză de mărime mijlocie şi taie-o pe jumătate. După ce aspiri bine covorul, freacă-l cu varză pe toată suprafaţa lui, insistând în locurile colorate şi care prezintă modele.

Îndepărtează ceara cu fierul de călcat

Ai pătat covorul cu ceară topită sau gumă de mestecat? Curăţă-l folosind fierul de călcat. Pentru început, elimină cât poţi de mult din substanţa nedorită folosind un cuţit. Pune apoi pe zona afectată o coală de hârtie albă şi treci peste ea cu fierul de călcat încălzit.

Oţetul scoate mirosul

Pete de mâncare, de băuturi, dulciuri sau pete de noroi toate acestea se curăţă foarte bine folosind oţetul alb. Pe lângă faptul că mocheta sau covorul rămân ca noi, oţetul elimină şi orice urmă de miros neplăcut. Nu trebuie decât să aspiri covorul şi apoi să cureţi zona afectată cu o perie înmuiată în oţet.

Cerneala iese cu spirt

Ai pătat mocheta cu cerneală? Pentru început trebuie să absorbi lichidul prin presare folosind un şerveţel. Efectuează această operaţiune până când locul rămâne aproape uscat. Toarnă pe pată câteva picături de spirt şi freacă cu o perie curată zona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net