Cosmin Olăroiu îşi face o fermă ca să scape de E-uri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tehnicianul celor de la Al-Sadd Doha e foarte atent cu dieta sa. A făcut sport zilnic, chiar şi cât timp a stat în România în vacanţă, şi, în ultimul an, a dat jos aproape 12 kilograme.

Despre Cosmin Olăroiu se ştie că e un maniac, atunci când vine vorba de fotbal. A transformat sportul rege într-o ştiinţă! O studiază, se documentează întruna şi, în momentele în care nu este pe terenul de antrenament, poţi să pariezi că se uită la meciuri.

"Sunt zile în care văd câte patru-cinci partide. Nu mă plictisesc, fiindcă de la fiecare partidă poţi învăţa ceva care să-ţi fie de folos cândva", e o vorbă a lui Oli. Când nu-şi umple timpul cu fotbalul, tehnicianul în vârstă de 41 de ani se ocupă de hobby-urile sale.

Citeşte şi:

Olăroiu «a gonit  la paşapoarte»!

Cosmin Olăroiu a donat 100.000 $ pentru copii!

«Nora» lui Olăroiu şi-a şifonat jeepul!

Maşinile sunt pasiunea sa numărul 1. În plus, este şi un colecţionar înrăit de ceasuri. Mai există un amănunt care nu se ştia despre antrenorul celor de la Al-Sadd şi anume slăbiciunea sa pentru viaţa la ţară.

Chiar dacă trăieşte la Doha, unul dintre cele mai impresionante oraşe din zona Golfului Persic, Oli se simte cel mai bine în mijlocul naturii. Acesta este şi motivul pentru care, cât timp a stat în România în vacanţă, în această vară, s-a retras la reşedinţa sa pe malul lacului Snagov.

Tot acolo, Oli a cumpărat un teren pe care intenţionează să-l transforme într-o fermă. "Viaţa la ţară mă linişteşte. Îmi place să fiu în preajma animalelor, să mulg vaca şi să cultiv legume. Sunt lucruri care mă relaxează", ne-a povestit fostul antrenor al Stelei.

Un alt motiv pentru care lui Olăroiu i-a venit ideea cu ferma este acela că nu prea are încredere în produsele care se comercializează în pieţele de la noi, mai ales că cele mai multe dintre ele sunt de import şi conţin E-uri.

În plus, fostul antrenor al Stelei nu este mulţumit de greutatea pe care o are şi îşi doreşte cu orice preţ să aibă o alimentaţie sănătoasă. „Vreau să ştiu că tot ce mănânc este sănătos. Legumele şi fructele de la mine de la fermă vor fi sută la sută naturale", a mai precizat tehnicianul celor de la Al-Sadd Doha.

A ajuns la 112 kilograme

După ce a terminat sezonul în Qatar, Oli a petrecut o lună la Bucureşti, perioadă în care n-a neglijat sportul. Dacă la Doha se obişnuieşte să meargă la sală în fiecare dimineaţă, în timp ce seara şi-o petrece pe teren, conducând şedinţele de pregătire ale echipei, în România, tehnicianul s-a "antrenat" mergând pe bicicletă, alături de fiul său, în pădurea din Snagov. Acum, Olăroiu cântăreşte 112 kilograme (la o înălţime de 1,87 metri), după ce, în primul an petrecut în Asia, ajunsese la peste 120!

Locuieşte cu soţia la Doha

Cosmin Olăroiu are foarte puţin liber, iar atunci când programul îi permite, preferă să stea alături de soţia sa, care l-a însoţit la Doha. Cei doi ies în oraş şi iau cina la diferite restaurante cu specific european.

simeon stalpnicul png

Din când în când, fostul antrenor al echipei din Ghencea mai merge la cumpărături sau îşi scoate soţia la film.

Şi Piţurcă are fermă lângă Bucureşti

Un alt personaj cunoscut din fotbalul nostru care deţine o fermă este Victor Piţurcă. La 54 de ani, antrenorul Stelei nu-şi arată deloc vârsta, principalul motiv fiind alimentaţia sănătoasă pe care o are.

simeon stalpnicul png

Piţi mănâncă numai produse naturale, iar de anul trecut şi-a făcut o fermă pe un teren lângă Bucureşti, unde cultivă fructe, legume şi creşte animale. De asemenea, în curtea vilei sale din Pipera, Piţurcă şi-a amenajat un cuptor de făcut pâine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net