Ciulama de ciuperci cu pui - Mary Stanciu

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se fierb separat ciupercile şi carnea de pui. Tăiem ceapa şi o călim, apoi adăugăm ciupercile şi carnea de pui apoi lăsăm puţin la călit. Adăugăm supa de la carnea de pui, atât cât să le acopere şi lăsăm 10 minute la fiert să scadă puţin.

Separat într-un castron, se amestecă amidonul cu smântâna, se adaugă peste ciuperci şi se mai lasă 5 minute să fiarbă.

În acest timp adăugăm sare, piper, vegeta după gust. După cele 5 minute de fiert punem usturoiul împreună cu pătrunjelul şi mai lăsăm 2 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Ciulama de porumbel cu ciuperci

Pilaf cu piept de pui

Supă-cremă de ficat de pui

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net