Ciulama de ciuperci cu pui - Mary Stanciu

Ingrediente: 2pulpe de pui, 1kg ciuperci, 200g smântână, 2 linguri amidon, 1 ceapă, 3 căţei usturoi, pătrunjel, sare, piper.                                                          

Mod de preparare:

Se fierb separat ciupercile şi carnea de pui. Tăiem ceapa şi o călim, apoi adăugăm ciupercile şi carnea de pui apoi lăsăm puţin la călit. Adăugăm supa de la carnea de pui, atât cât să le acopere şi lăsăm 10 minute la fiert să scadă puţin.

Separat într-un castron, se amestecă amidonul cu smântâna, se adaugă peste ciuperci şi se mai lasă 5 minute să fiarbă.

În acest timp adăugăm sare, piper, vegeta după gust. După cele 5 minute de fiert punem usturoiul împreună cu pătrunjelul şi mai lăsăm 2 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Ciulama
de porumbel cu ciuperci

Pilaf
cu piept de pui

Supă-cremă
de ficat de pui

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place
să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva
bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1