Citeşte horoscopul dragostei, de Sfântul Valentin!

Ultima actualizare:

De sărbătoarea iubirii planetele îşi fac opera lor alchimică pentru a ne cadorisi cu emoţii intense pe fiecare dintre noi, sub un giuvaer al Cerului înfocat cu multă dragoste şi pasiune.

"Duminică 14 februarie 2010 la ora 04:52, cu Luna Nouă în Vărsător (România ţară de Vărsător şi Oradea sub zodiac Vărsătorului) într-o secundă Soarele (reprezentând partea masculină) va sta la grad perfect în conjuncţie cu Luna ( care reprezintă partea feminină), împreună cu Venus, planeta iubirii şi a armoniei, alături de octava sa superioară Neptun, iubirea absolută Divină, aspect care ne va face mai iubitori şi mai buni. Aceasta zi frumoasă de duminică este foarte importantă, azi este ocazia perfectă pentru consolidarea relaţiilor, unele prin inel de logodnă sau chiar căsătorie", a spus astrologul Livia Tăutu pentru Adevărul de Seară ediţia de Oradea.

Berbecii care au mult respect pentru alţii o vor duce bine. Chiar dacă îl au pe Marte retrograd în casa iubirii, există posibilitatea să le meargă mai bine. Cei singuri au ocazia să-şi găsească jumatatea în prima parte a lunii martie, deoarece atunci planeta lor Marte, din casa iubirii, va avea mersul direct şi ei vor putea decide liber.

Taurii vor dori să iasă în faţă, să schimbe ceva în relaţia lor. Vor socializa mai mult împreună cu partenerul lor, dorind să aibă mai mult farmec în relaţiile lor de iubire. Vor dărui clipe de frumuseţe şi vor avea parte de împlinire sufletească.

Gemenii au noroc din punct de vedere sentimental. Vor avea parte de o experienţă solidă, bazată pe sprijin reciproc. Cu Saturn în Balanţă, care pentru ei reprezinta casa iubirii dăruite, reuşesc să construiască o relaţie foarte solidă.

Racii au o perioadă bună, dar cu anumite schimbări şi înnoiri în casa asocierilor şi a partenerului. Ei trebuie să fie foarte înţelegători şi să încerce să acorde mai mult timp şi atenţie persoanei iubite şi familiei.

Leii îl au pe Marte retrograd până în 10 martie, când va merge direct şi va sta în zodia lor până în iunie, făcând aspect de opoziţie cu planetele din casa asocierilor şi parteneriatelor. Din această cauză leii trec printr-o perioadă interesantă, depinzând de ceea ce dăruiesc din inimă. Din februarie această planetă va încerca să rezolve toate problemele din planul lor sentimental.

Fecioara

Mercur din Capricorn, care este guvernatorul Fecioarei în sfera sentimental, le va aduce celor din acest semn zodiacal un partener frumos şi tânăr. Au şanse de a se căsători dar şi comunică mai bună cu toată lumea.

Balanţa

Balanţele sunt cele mai avantajate din punct de vedere sentimental, deoarece Saturn din Balanţă face aspecte frumoase de Trigon în casa lor, casa a 5- a a iubirii. Trec printr-o perioadă foarte bună, de stabilitate.

Scorpionii au aspect bun în rezolvarea problemelor iubirii, de suflet, având un an excelent din punct de vedere sentimental, cu marele benefic Jupiter în casa iubirii încă din 18 ianuarie. La ei toate lucrurile vor merge foarte bine şi se vor aşeza.

Săgetătorii vor avea mult noroc în comunicare de Sfântul Valentin dăruind şoapte și pasiune . Jupiter, patronul Săgetătorului, va intra în Berbec în luna martie şi va rezolva multe din problemele din sfera sentimentală, mai ales ale celor care au avut probleme în trecut.

Capricornii au de dăruit armonie, iubire, înţelegere şi li se vor rezolva toate problemele legate de sfera asocierilor, uniunilor şi cea sentimentală în această lună, dedicată sărbătorii iubirii .

Vărsătorii au în casa lor Luna nouă de Sfântul Valentin, în 14 februarie intrând cu noroc în anul Tigrului. La capitolul sentimente nu vor fi ocoliți de noroc în iubire. Trebuie să profite de prezenţa lui Neptun şi să-şi dea interesul să-şi rezolve toate problemele cu bine, inclusiv cele sentimentale.

Peştii având de Sfântul Valentin aspectul planetar frumos pe casa spiritualităţii vor visa alături de iubirea lor. Aceştia sunt vedetele zodiacului, avându-l pe marele Jupiter în semnul lor, care vine cu schimbări bune. Zilele de 16, 25, 27 februarie sunt zilele în care peştii vor fi mai liniştiţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net