Ciocolata Kamasutra, înlocuită cu Moş Crăciun

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Criza şi-a lăsat amprenta şi în industria ciocolatei. Comenzile de tablete din ciocolată, cu poziţii Kamasutra, au fost date uitării, anul acesta, cererile axându-se pe figurine specifice Crăciunului.

Cu toate că anul trecut, producătorul de ciocolată din Cisnădie, judeţul Sibiu, nu făcea faţă cererilor de tablete cu poziţii Kamasutra din ciocolată belgiană şi pralinelor din aur sau argint comestibile, în acest an astfel de comenzi sunt extrem de rare.

Producătorul s-a reprofilat pe figurine specifice Craciunului, cu un gramaj mai mic, care se vând cel mai bine.

La cea mai mare căutare sunt bucăţile mici de ciocolată, de 40 de grame, care ies din fabrică la un preţ de circa 5 lei.

simeon stalpnicul png

„Se caută mult figurinele mici, poate şi pentru că sunt mai ieftine. Noi putem face orice, dar nu mai există cerere pentru comenzi personalizate. Anul trecut, s-a cerut foarte mult ciocolata Kamasutra, imitând diferite poziţii sexuale ", explică Florin Bălan, reprezentantul fabricii din Cisnădie.

Cel mai mare Moş Crăciun cântăreşte 200 de grame şi costă în jur de 24 de lei, în timp ce Omul de Zăpadă zâmbăreţ, de 70 de grame, ajunge la 9 lei.

Ciocolata belgiană ia şi forma unor cizmuliţe, de diferite culori, cea mai mare fiind de 350 de grame, la peste 40 de lei cu tot cu TVA.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net