Cinci trucuri simple pentru a-ţi condimenta viaţa sexuală

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Hărţuirea sexuală, tema videochatului erotic Click! - VIDEO

«M-a prins soţul făcând videochat erotic! Ce-i de făcut?» - VIDEO

«Îmi mai creşte penisul după ce-mi încep viaţa sexuală?» - VIDEO

«Îmi înşel iubitul şi îmi vine greu să mă mai culc cu el!» - VIDEO

De ce înşelăm? «Nu merită să caut cioara de pe gard, când am păsărica acasă» VIDEO

Dacă vrei ca iubitul tău să nu se gândească la altceva decât la tine şi ca amintirea nopţilor cu tine în dormitor să îi rămână ca una din cele mai frumoase din viaţa sa, trebuie să-l seduci la maxim. Pune în practică cele mai bune trucuri sexuale pentru ca sexul cu tine să fie mereu diferit şi pasional, astfel încât să nu se plictisească niciodată.

Nu este necesar să faci eforturi supraomeneşti sau să te dai peste cap pentru a îndeplini acest lucru. Trebuie doar să adaugi nişte sare şi piper relaţiei tale, pentru a-i da mai mult "gust". Jocuri sexuale, poziţii noi sau lenjerie intimă "îndrăzneaţă" sunt doar câteva din lucrurile care te pot ajuta. Dacă le combini şi le pui în practică în aceeaşi noapte, ai putea să-i provoci dependenţa de tine.

Ce te faci, însă, când tu nu eşti genul care să abandoneze terenurile cunoscute cu uşurinţă şi care se teme de schimbări? Simplu. Nu e nevoie să-ţi schimbi obiceiurile, trebuie doar să adaugi puţin condiment în plus. Cum? Vezi mai jos:

1. Sexul oral poate fi îmbunătăţit

Pare redundant să-i spui unei femei că celor mai mulţi bărbaţi le place la nebunie sexul oral. Cu toate acestea, poţi să îmbunătăţeşti şi cea mai "perfectă" felaţie adăugându-i un mic detaliu. Încearcă lubrifianţii cu arome, care au şi un gust plăcut. Ţie îţi va face mai mare plăcere să-i faci o felaţie, iar el va remarca diferenţa. Totodată, acordă mai multă atenţie testiculelor, pe care le poţi masa cu degetele sau cu mişcări rapide ale limbii. Din nou, mica schimbare de repertoriu îl va înebuni de plăcere.

2. Şi cele mai plictisitoare poziţii pot deveni interesante

Când auzi poziţia misionarului, automat te gândeşti la poziţia clasică şi plictisitoare, în care bărbatul e deasupra şi femeia dedesubt. Dar şi aici se poate aplica un mic truc pentru a o face mai interesantă. Când te penetrează, cuprinde-i picioarele cu picioarele tale, "sechestrându-l" astfel în acea poziţie. Astfel, clitorisul tău va fi mai bine stimulat iar pe el îl va încânta ideea de a încerca o poziţie clasică şi totuşi atât de nouă. Cu cât vei strânge mai mult picioarele, cu atât mai intens va fi stimulat clitorisul.

Află care sunt celelalte trei trucuri pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net