Cinci adevăruri despre sexul la 20 de ani!

Ultima actualizare:

Fără sentimente, nu înseamnă nimic!

Dacă nu ţi-ai pierdut virginitatea în adolescenţă, nu-i nimic! Nu te lăsa intimidată de cei din jurul tău care se laudă cu experienţele lor sexuale. Oricum, dacă nu ai nici un fel de sentiment faţă de cel cu care faci sex, nu o să te simţi fantastic.

Nu înseamnă că o să fiţi împreună pentru totdeauna!

Fetele, în special, cred cu tărie în găsirea „celui potrivit". Şi, de cele mai multe ori, când relaţia se termină, suferă îngrozitor. Atenţie, dacă aţi făcut sex şi sunt şi sentimente la mijloc, asta nu înseamnă că el e cel cu care vei rămâne pentru totdeauna.

Poate trezi multe temeri!

După ce un cuplu face sex pentru prima dată, chiar dacă cei doi nu sunt virgini, este foarte posibil să apară foarte multe temeri în relaţie. Unele femei ajung chiar să aibă coşmaruri că el va pleca imediat după prima partidă de sex

Sexul înseamnă o legătură!

Sexul leagă un cuplu mult mai mult decât îţi imaginezi. Chiar dacă se poate şi fără, sexul se dovedeşte, într-o anumită măsură, esenţial pentru o relaţie. Intimitatea pe care sexul o creează într-o relaţie nu poate fi înlocuită de nimic.

Nu folosi sexul ca să foloseşti pe cineva!

Dacă vei face asta nu vei ajunge decât să te răneşti pe tine! Sexul pe care o femeie îl oferă sau nu bărbatului de lângă ea, din dorinţa de a-l controla, nu va avea decât consecinţe negative. Ea va ajunge să nu se simtă bine în pielea ei, iar el ar putea ajunge să îşi înşele partenera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net