Chivu, suspendat o etapă în Italia

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu
Cristi Chivu

Fundaşul român al formaţiei Internazionale Miano, Cristian Chivu, a fost suspendat pentru un meci în Cupa Italiei, la fel ca şi coechipierul său, Mario Balotelli, după partida cu AS Roma, din finala competiţiei, în urma căreia Francesco Totti, căpitanul romanilor, va sta patru etape.

Judecătorul Sportiv Gianpaolo Tosel a decis suspendarea lui Chivu şi Balotelli pentru proteste, conform presei italiene, cei doi primind câte un cartonaş galben pe parcursul meciului.

În schimb, Francesco Totti a fost suspendat pentru un fault asupra lui Balotelli, pentru care, la finala de miercurea trecută, a fost eliminat.

Gruparea AS Roma a fost amendată cu 40.000 de euro pentru insultele rasiste ale fanilor şi pentru aruncarea de petarde şi sticle pe teren, în timp ce clubul Inter a primit o amendă de 2.500 de euro.

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins, la 5 mai, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, în finala disputată pe stadionul Olimpic din Roma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net