Chivu: “Nu mai transferaţi străini!”

Ultima actualizare:

de Elsion Vaso

Căpitanul 'tricolorilor' Cristi Chivu le sugerează conducătorilor fotbalului românesc, să-i lase pe fotbaliştii tineri să crească şi sa nu aduca in locul lor străini liberi de contract.

"La naţională venim cu inima deschisă. Nu înţeleg de ce am fost atacaţi, după acest meci pe care l-am avut în faţa unei forţe mondiale. După mine, a fost un joc foarte bun. Să nu uităm că am jucat contra Franţei, o formaţie care îşi permite să lase în tribună fotbalişti de la AC Milan sau Barcelona. Noi nu avem jucători de viitor pentru că acceptăm să transferăm străini fără valoare de afară, pe care îi luăm liberi de contract, în loc să promovăm tinerii noştrii. Nici terenurile de fotbal pe care le avem nu sunt bune. La Mogoşoaia gazonul e jale", a spus Cristi Chivu, completat de Rădoi: "Poate în meciul cu Franţa n-am avut posesie mai mare ca a lor, dar azi acest lucru nu contează. Să nu uităm că am jucat şi cu mulţi fotbalişti noi. Nu poţi să ai cu Franţa aceeaşi posesie ca în meciul cu Ungaria".

Coman: "Patronii din Liga I ne atacă pentru că vor să-şi promoveze fotbaliştii lor"

Dani Coman a mărturisit că ar fi fost mai avantajat dacă ar fi avut 10 centimetri în plus: "Poate mă ajuta mai mult dacă eram mai înalt, dar tot am respins în bară, lovitura de cap a lui Henry. Patronii din Liga I ne-au atacat pentru că au alte interese. Vor să-şi promoveze fotbaliştii lor".

Mara: "Îi spun lui Gigi Becali că nu am jucat niciodată în Liga a doua"

După ce Gigi Becali l-a făcut fotbalist de Liga a II-a, Bogdan Mara, fostul jucător al lui Alaves a mărturisit că a jucat de a lungul carierei doar în prima divizie: "La Alaves am jucat mereu în Primera Division, în România, pe la toate echipele la care am fost, tot aşa. Eu îl respect, dar să-şi vadă de treaba lui".

Vezi rezumatul partidei cu Franţa:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net