Chivu, «nebun» de bucurie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Chivu şi colegii săi de la Inter au şanse mari să egaleze performanţa realizată anul trecut de FC Barcelona: şase trofee din şase posibile, până acum având patru.

Căpitanul naţionalei României e un adevărat colecţionar de trofee, ajungând acum la cifra 11 în carieră, dintre care şapte cu Inter.

2010 pare să fie anul perfect pentru nerazzuri, care şi-au adjudecat, pe rând, campionatul Italiei, Cupa Italiei, Liga Campionilor şi Supercupa Italiei. Aceasta din urmă a marcat şi debutul oficial pe banca milanezilor a lui Rafa Benitez.

După 3-1 cu AS Roma, tehnicianul spaniol s-a bucurat însă moderat, fără să pozeze cu trofeul, recunoscând astfel meritele predecesorului Jose Mourinho.

În schimb, jucătorii lui Inter s-au dezlănţuit la final, profitând şi de faptul că meciul s-a disputat pe propria arenă, „Giuseppe Meazza".

5 mai 2010- finala Cupei Italiei. Gestul lui Cristi la adresa fanilor Romei după finala Cupei

Ca de obicei în ultima vreme, Cristi Chivu a ţinut să iasă în evidenţă, prin gesturi de bucurie care i-au distrat atât pe fani cât şi pe coechipieri.

Astfel, tradiţionala poză de grup l-a găsit pe Chivu în prim-plan, într-o poziţie caraghioasă. Nu este pentru prima dată când românul are asemenea manifestări spontane, acelaşi lucru petrecându-se şi în luna mai, tot după o finală cu AS Roma, în Cupa Italiei.

Sunt probabil momente prin care Chivu încearcă să se „elibereze" după cel mai dificil an din carieră, la începutul căruia a suportat o dificilă intervenţie chirurgicală la cap.

Trecând la meciul propriu-zis, Chivu a fost în teren toate minutele, deşi prezenţa sa printre titulari era pusă la îndoială.

„A trebuit să-l marcheze pe Menez, care i-a dat bătăi de cap, dar s-a descurcat bine", a scris fcinternews.it, notându-l pe român cu şase.

„Cu casca pe cap, Chivu a demonstrat că este un soldat ordonat şi disciplinat", a fost caracterizarea celor de la eurosport.it.

Vineri se dispută Supercupa Europei

Peste numai cinci zile (vineri, 21.45, TVR 1), Cristi Chivu ar putea sărbători din nou, pentru că Inter va juca la Monte-Carlo Supercupa Europei în compania lui Atletico Madrid, deţinătoarea Europa League.

Lobonţ, un mic dezastru!

Ezitând la cel puţin două dintre cele trei goluri primite, Bogdan Lobonţ a fost pus la zid de presa italiană, în timp ce fanii Romei par să regrete accidentarea lui Julio Sergio şi iminenta despărţire de Doni.

Bogdan Lobonţ a fost executat de Goran Pandev

simeon stalpnicul png

"A fost un dezastru. N-a avut nicio intervenţie demnă de semnalat", au notat ziarele din Peninsulă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net