CFR ameninţă cu greva generală!

Ultima actualizare:

    Sute de persoane au rămas blocate, marţi dimineaţa, în gara Iaşi
Sute de persoane au rămas blocate, marţi dimineaţa, în gara Iaşi

Toate federaţiile sindicale CFR vor semna un memorandum prin care vor anunţa conducerea societăţilor că în cazul în care salariile pe luna septembrie nu vor fi achitate la timp, pe 30 septembrie, atunci toţi angajaţii CFR vor înceta lucrul în 48 de ore, adică pe 2 octombrie.

"În cazul în care nu vor fi achitate salariile la momentul prevăzut în contractul colectiv de muncă, atunci toţi angajaţii CFR vor înceta lucrul în 48 de ore.", a spus Gheorghe Popa, preşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial.

Sute de persoane au rămas blocate, marţi dimineaţa, în gara Iaşi, în trenurile personale care circulă spre Paşcani şi Bârlad, precum şi în trenul accelerat pe direcţia Galaţi, după ce impiegaţii de mişcare de la Regionala CFR Iaşi au declanşat un protest spontan, din cauza nemulţumirilor salariale.

Problema cea mai gravă este la CFR Marfă, acolo unde în Adunarea Generală a Acţionarilor de vineri au fost respinse condiţiile de rambursare a împrumutului de la Raiffeisen Bank, iar conturile societăţii sunt în continuare blocate ceea ce face imposibilă plata salariilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net