Cele mai frecvente greşeli sexuale ale bărbaţilor

Ultima actualizare:

Bărbaţii au tendinţa să creadă că ştiu totul despre sex şi despre femei, considerându-se adevărate enciclopedii sexuale.

Din păcate, multe din cunoştinţele lor sunt eronate sau incomplete. De ce? După ce învăţăm să ne descurcăm în viaţă, suntem lăsaţi să învăţăm despre sex singuri. Iar bărbaţii au tendinţa să-şi completeze cunoştinţele şi să-şi clarifice dubiile urmărind filme pentru adulţi. Şi cu toţii ştim cât de "reale" sunt cele învăţate din astfel de filme.

Tristan Taormino şi Lou Paget, doi autoproclamaţi educatori sexuali, au alcătuit o listă cu şase greşeli frecvente făcute de bărbaţi atunci când vine vorba de sex. Taormino este un prolific autor, scriind şi producând, printre altele, seriile "Expert Guide educational video series", iar Paget este autoarea cărţii "The Great Lover Playbook" şi a altor manuale de sex.

Greşeala numărul 1: "Tu ştii ce vrea ea"

Bărbaţii fac adesea presupuneri privind ceea ce vrea o femeie, bazându-se pe experienţele lor anterioare cu alte femei. Dar femeile nu sunt toate la fel.

"Îţi formezi un repertoriu pe măsură ce evoluezi şi capeţi experienţă sexuală, dar niciodată nu trebuie să presupui că ce a mers cu ultima femeie, va funcţiona şi cu cea actuală", spune Taormino.

Acest lucru se aplică nu doar "predicţiilor" sexuale, ci în general, în relaţiile de cuplu. "Sunt femei care pot avea relaţii sexuale fără implicare emoţională şi femei care au nevoie să se ataşeze sentimental mai întâi pentru a putea ajunge la sex cu un bărbat".

Greşeala numărul 2: "Tu ai tot ce are ea nevoie"

Unele femei pur şi simplu nu pot avea un orgasm cu mai puţin de 3000 de rotaţii pe minut. Niciun penis, niciun deget şi nicio limbă nu pot genera asemenea vibraţii. Dar bărbaţii cred, în general, că este ceva în neregulă cu o femeie care are nevoie de un vibrator. "Este singura metodă prin care unele femei ajung la orgasm. Nu e defectă!", explică Taormino.

"Bărbaţii ar trebui să se gândească la un vibrator ca la un asistent, nu ca la un înlocuitor. Multe cupluri folosesc vibratoarele împreună, în pat. În timp ce tu faci un lucru sau două, vibratorul poate face un al treilea", a mai spus Taormino.

Greşeala numărul 3: "Sexul se simte la fel la bărbaţi şi la femei"

Paget spune că există o "uriaşă diferenţă" între felul în care bărbaţii şi femeile "se simt bine" în timpul actului sexual.

"Când un bărbat penetrează o femeie, iar penisul său intră înăuntrul ei, senzaţia este atât de extraordinară pentru un bărbat, încât acesta nu îşi poate imagina că femeia simte ceva complet diferit", punctează Paget. "Nu poate fi mai departe de adevăr".

Interiorul unui vagin este probabil mult mai puţin sensibil decât părţile masculine exterioare ale majorităţii femeilor. Totodată, penetrarea adâncă uneori nu se simte la fel de plăcut la "celălalt capăt". Dacă penisul este prea lung, "se simte ca şi când cineva te-ar lovi cu pumnul în stomac", explică Paget. "Te face să te simţi groaznic", a mai adăugat Paget.

Află care sunt celellate trei greşeli sexuale ale bărbaţilor pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net