Cei şapte inamici ai orgasmului feminin

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Iată ce se întâmplă în creierul femeii când are orgasm

Cinci zone erogene masculine pe care nu ar trebui să le ignori

DJ Harra: «Mi-am pierdut virginitatea, apoi i-am dat papucii» VIDEO

Te-ai săturat ca prietenele tale să vorbească, să povestească despre cât de plăcute sunt relaţiile lor sexuale? Să se laude cu orgasmele multiple obţinute şi să detalieze cum partenerii lor le duc frecvent în al şaptelea cer? Eşti sătulă ca el să cunoască orgasmul de fiecare dată, iar tu nu?

Citeşte lista celor şapte duşmani ai orgasmului feminin şi află care sunt cauzele pentru care nici tu nu mai poţi să atingi punctul culminant în pat. Pentru că, aşa cum se spune, trebuie să-ţi cunoşti duşmanii ca să poţi să îi învingi.

1. Complexele

"Să stingă odată lumina!", "Oare va observa celulita?", "Sigur va găsi că am sânii prea mici"... Sunt fraze care ţi se repetă în minte de fiecare dată când eşti pe punctul de a face sex? Unul din factorii determinanţi pentru care nu reuşeşti să ai orgasm sunt complexele care vin cu tine în pat. Schimbă placa! Pentru a putea să te bucuri de o partidă de sex reuşită, trebuie să te simţi bine cu tine însăţi. Bărbaţii nu se fixează în astfel de chestii când vine vorba de sex... aşa că dezbracă-te fără frică!

2. Timiditatea

Acest duşman al orgasmului este în strânsă legătură cu complexele. Sexul este distractiv, amuzant, foarte benefic şi 100% plăcut. Uită de stinsul luminii de ruşine şi bucură-te de sexul fără complexe. Chiar dacă o partidă de sex la lumina becului nu are nimic romantic, nu trebuie nici să cazi în cealaltă extremă, ca bunicii, pe sub plapumă. De ce nu încerci, pentru început, sexul la lumina lumânărilor?

Vezi şi:

Dj Harra: «Am făcut sex pe capota maşinii» VIDEO

«Vrei să faci sex cu iubita altuia?»

3. Stresul

Inamicul numărul 1. Oboseala, stresul de la muncă, stresul de acasă... sunt factori determinanţi când vine vorba de a alunga plăcerea. Nu faci sex pentru că "aşa trebuie", ci pentru că amândoi doriţi asta. Aşa că dacă simţi nevoia unei partide de sex, lasă deoparte grijile, socotelile, cheltuielile, întâlnirile de afaceri şi problemele. Când eşti în pat cu iubitul tău, lasă ca doar acest lucru să conteze în acele momente.

4. Vinovăţia

Miturile, credinţele, educaţia... influenţează de asemenea felul în care te bucuri de sex. Aminteşte-ţi că să te simţi bine făcând sex nu este un lucru rău, din contră: este chiar benefic. Aşa că de ce să te simţi vinovată? Pe de altă parte, uită de obsesiile de a atinge cu orice preţ orgasmul sau de a avea orgasm simultan. Aceste situaţii nu fac decât să genereze presiune, care împiedică vizita Domnului Orgasm. Lasă lucrurile în voia lor, relaxează-te şi vor veni de la sine.

Află care sunt ceilalţi trei inamici ai orgasmului feminin pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net