Ce prevesteşte şofatul în vis? Dar cărţile de joc, războiul sau semaforul? VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mesajele primite de la voi în această săptămână arată că vă adaptaţi destul de uşor la schimbările care vă aşteptă într-un viitor apropiat. Unii căutaţi singuri soluţii pentru rezolvarea problemelor neprevăzute, dar vi se oferă un sprijin neaşteptat. Alţii vă grăbiţi mai... încet, pentru a evita capcanele rivalilor. În orice situaţie, e importantă concretizarea visului: nu rămâneţi prizonierii eşecurilor.

VEZI AICI ŞI SEMNIFICAŢIA ALTOR VISE DEOSEBITE

Şofaţi în vis? Înseamnă că veţi fi bătăioşi

Ioana a visat că şofa. În maşină era şi persoana iubită. Nu avea carnet de şofer în vis, nu are nici în realitate. E un vis premonitoriu. Ea va munci mai mult, va fii bătăioasă pe toate planurile şi va reuşi să scape de unele obligaţii materiale şi morale. Ioana va lua decizii inspirate, îşi va lua destinul în propriile mâini.

Uneori va fi ajutată şi de persoana iubită. E posibil ca Ioana să şofeze cu adevărat până la sfârşitul acestui an. Poate fi vorba chiar de un bonus. Ioana va avea un nou job şi va fi foarte apreciată. În acest an, Ioana va primi veşti importante însoţite de bucurii, mai ales în zilele de 7, 9, 17, 21, 25 şi 27 ale fiecărei luni.

Cărţile de joc, de tarot, anticipează schimbări în stilul de viaţă

Bubu a visat că era într-o cameră mare, iar pe o masă erau mai multe obiecte: cărţi de joc, de tarot, şi o lumânare într-un pahar. Nu i-a plăcut atmosfera şi a plecat. E foarte bine că Bubu a plecat din acea cameră. El va afla noutăţi importante şi trebuie să fie foarte prevăzător în privinţa situaţiilor neprevăzute.

Inspiraţia îl ajută să câştige într-o competiţie. Dar în dragoste va avea tot felul de surprize datorită prietenilor. Bubu va renunţa la unele tabieturi mai vechi, spre norocul lui... Din luna iunie apar schimbările majore în viaţa lui. Întâmplările semnificative survin în zilele de 1, 2, 9 şi 20 până la sfârşitul anului.

simeon stalpnicul png

Visând război, rezolvi un conflict

Ana e curioasă să afle ce înseamnă dacă visezi război. Nu ne spune alte amănunte. În acest caz, e un vis cu mai multe semnificaţii. Dacă participi direct la un conflict armat, atunci vei avea probleme profesionale, însoţite de griji financiare.

Dacă priveşti o bătălie ca simplu spectator, visul are o semnificaţie pozitivă: se rezolvă un vechi conflict şi închei pace cu o persoană înfluentă, dar foarte capricioasă. În următoarele nouă luni, Ana va rezolva mai multe probleme personale în zilele de 9, 20, 26 şi 29.

simeon stalpnicul png

Semaforul simbolizează vigilenţă

Dora a visat că mergea cu autobuzul, dar în scurt timp a coborât. După unele peripeţii, a ajuns la o poartă şi trebuia să aprindă un semafor cu ajutorul unui băiat. Dincolo de poartă era o atmosferă veselă, plăcută.

E un vis care o avertizează pe Dora că e posibil să nu rezolve la timp unele proiecte importante. De asemenea, va descoperi că persoane de încredere i-au ascuns un lucru important pentru ea. Dora trebuie să fie vigilentă în privinţa confidenţelor, iar în următoarele cinci luni să colaboreze doar cu persoane de încredere.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net