«Ce noroc! Am câştigat 5.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Tudor Niculae este  al patrulea norocos care a câştigat  5.000 de lei la  Click!MANIA
Tudor Niculae este al patrulea norocos care a câştigat 5.000 de lei la Click!MANIA

"Ce noroc pe capul meu! Am câştigat 5.000 de lei cu ziarul preferat". Sunt cuvintele lui Tudor Niculae, bucureşteanul care a nimerit unul dintre lozurile care îţi aduc 5.000 de lei. Joacă şi tu la cel mai tare concurs al primăverii şi poţi avea norocul lui.

Este al patrulea norocos! Tudor Niculae are 87 de ani şi citeşte Click! încă de la primele apariţii. "E ziarul meu preferat. Din el mă pun la curent cu toate noutăţile. De când a început concursul, am luat câte două ziare pe zi ca să-mi măresc şansele de câştig. Ieri, (nr. vineri) când am dezlipit lozul, nu mi-a venit să cred. Speram să câştig, dar nu mă gândeam la un premiu aşa mare", ne-a spus Tudor.

Pensionarul şi-a sunat imediat fiica şi a venit într-un suflet la redacţie ca să se convingă că el este câştigătorul. "La vârsta mea nu-mi trebuie decât sănătate. Cu banii o să merg să-mi fac nişte analize medicale, dar o să mă şi răsfăţ un pic. O să-mi cumpăr nişte haine noi de Paşte şi bineînţeles cât mai multe ziare. Poate vă iau şi maşina!", ne-a spus zâmbind bucureşteanul.

Şi tu te poţi număra printre câştigători! Cumpără zilnic Click!, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat. În joc au rămas cele două maşini: Citroën C-Elysée şi Peugeot 208, tablete şi telefoane de ultimă generaţie, premii în bani, abonamente la ziarul preferat, ochelari de soare şi brăţări UV. Dacă ai găsit un loz norocos sună la, 0318.603.426, 0318.603.425, 0318.603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător.

«E al doilea premiu cu Click!MANIA»

Maria Matei (61 de ani) nu e la primul câştig cu Click!MANIA. "E al doilea premiu pentru mine. Acum câţiva ani am câştigat bani la concursul vostru, iar acum o tabletă. Ziarul ăsta îmi poartă noroc", ne-a spus entuziasmată pensionara. Bucureşteanca e în pas cu tehnologia, aşa că abia aşteaptă să testeze tableta.

"Am să o folosesc eu, mă mai ajută fiica mea că ea e as în informatică. Ea are deja una, aşa că ăsta o să fie cadoul meu de Paşte", ne-a mai spus câştigătoarea. Maria îi îndeamnă pe toţi cititorii Click! să participe la concursul nostru. "Dacă nu joci, nu ai cum să câştigi!", a conchis femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net