Câştigă 2 bănuţi de aur la magazinul MACRO

Ultima actualizare:

Clienţii vor avea parte de o mulţime de surprize. Va fi lansată o tombolă: „Cumperi de minim 40 lei şi poţi câştiga o punguţă cu 2 bănuţi de aur", în perioada 20 mai- 18 iunie 2011.

Braşovenii care vin la MACRO şi fac cumpărături de minimum 40 de lei în perioada promoţiei, vor primi la casă un talon de înscriere la tombolă, pe care trebuie să îl completeze şi să-l introducă în urna special amenajată în magazin.

În termen de 15 zile calendaristice de la terminarea promoţiei este organizată tragerea la sorţi. Premiile sunt 30 de punguţe cu câte 2 bănuţi de aur, greutatea fiecăruia fiind de 2,5 g.

De asemenea, în perioada 20-22 mai va exista o altă campanie: „MACRO - 2 bănuţi pentru cumpărături în valoare de 10 lei".

La fel, cei care fac cumpărături de minimum 40 de lei vor primi din partea promoterului aflat la standul promoţional, plasat după casele de marcat, 2 bănuţi-voucher de cumpărături, în valoare totala de 10 lei.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi prezent, azi, la Braşov, la lansarea brand-ului MACRO. Magazinul situat pe str. Aluminiului nr. 6, cartierul Tractorul, va fi deschis publicului vineri, cu o serie de reduceri substanţiale la produsele puse în vânzare.

Vor fi puse în vânzare LCD-uri cu diagonala de 81 de centrimetri, HD Ready, la preţul de 799,99 lei (timbru verde inclus). Oferta va fi valabilă în perioada 20 mai - 20 iunie 2011, în limita stocului disponibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net